Illustration: Sleth

1927 Estate sælger 119 mikroboliger til Difko

Det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab 1927 Estate har netop solgt 119 boliger i Aarhus-forstaden Tilst. Boligerne er en del af Micro Living-konceptet, som består af fuldt funktionelle boliger på blot 20 kvm. Der er tale om i alt 2.445 kvm boliger på Apisvej 32 i Tilst, oplyser 1927 Estate til Estate Media.

Illustration: Sleth

Projektet, som investeringsselskabet Difko nu køber i en trecifret millionhandel, har oplevet stor interesse med mere end halvdelen af boligerne udlejet på bare en måned. Der er indflytning 15. juli og 1. august.

– Det er fantastisk at se Micro Living-konceptet blive taget så godt imod af markedet. Vi ønsker at bidrage til den bæredygtige omstilling i ejendomssektoren og er derfor rigtig glade for at kunne bevise, at det er muligt at skabe et produkt med et ressourcemæssigt lavt aftryk, uden beboerne skal gå på kompromis med funktionaliteten, siger adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate.

Alle boliger i Micro Living er 1-værelseslejligheder på 20-25 kvm med eget køkken og bad, ligesom langt størstedelen af boligerne har egen altan eller terrasse. På taget er der monteret solceller, ligesom ejendommen rummer fællesfaciliteter.

– Difko er glad for handlen og ser frem til at tilbyde vores investorer muligheden for at blive medejer af projektet. Det er i tråd med vores ønske om at tilbyde attraktive investeringer, hvor der tilmed er tænkt over ressourceforbruget og den grønne profil, siger adm. direktør Niels Jørgen Pedersen, Difko.

Sleth har tegnet de 119 mikroboliger i Tilst, som 1927 Estate nu har solgt til Difko.

Læs meget mere om 1927 Estates vækststrategi i:

1927 Estate forventer overskud på 200 millioner kr. de næste tre år

Læs alle nyheder om transaktioner her

 

Fakta: 1927 Estate

1927 Estate er et areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Risskov. Selskabet har rødder i ejendomsbranchen og er i dag ejet af 4. og 5. generation samt en ny investorkreds, der tiltrådte i 2019 og 2021. Aktuelt har 1927 Estate 2.000 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje – langt størstedelen med et bæredygtigt fokus

 

Fakta: Difko

Difko har siden 1976 arbejdet med projektudvikling, formidling af investeringskapital og administration af investeringsprojekter for danske investorer. Difko er den mest erfarne udbyder af investeringsprojekter i Danmark

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Simone Dahl: Jeg har altid haft et højt ambitionsniveau