De 50 profiler på Magthaverlisten 2021

Sidste frist for at stemme på Magthaverne

Torsdag kl. 10 den 10. juni er det sidste chance for at være med til at påvirke, hvem der er mest magtfuld i den danske ejendomsbranche. Blandt 50 profiler er det nu læserne, der vurderer, hvem der er mest magtfuld.

Listen er fremkommet for andet år i træk, fordi Estate Media har besluttet at undersøge, hvem der bestemmer udviklingen i den danske ejendomsbranche? Hvem er de gode forbilleder, og hvem har magten?

50 beslutningstagere er på listen, som vi nu giver dig mulighed for at rangliste. Med stjerner fra 1 til 7 kan du være med til at bedømme, hvem der fortjener en plads helt i toppen, og hvem der bør stå længere nede på listen.

20 navne er røget ud, og 20 navne er spritnye på listen. Men hvilken rækkefølge bør de stå i?

Klik ind på estatemedia.dk/magthaverne og se de 50 beslutningstagere på listen og vurdér, hvem du mener har størst betydning for branchens udvikling. Den samlede liste offentliggøres i den kommende udgave af Estate Magasin.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder