Jeudan har købt den cirka 1.500 kvm store, herskabelige boligejendom på Nørre Søgade 7. Jeudan ejer i forvejen fire naboejendomme på Søtorvet. Foto: Kongeegen

Jeudan køber 1.500 kvm boliger i København K

Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed, Jeudan, har netop købt en cirka 1.500 kvm stor, herskabelig boligejendom på Nørre Søgade 7 i København K. Jeudan ejer i forvejen fire naboejendomme på Søtorvet.

Bag salget af Nørre Søgade 7 står Kongeegen, som er helejet af stifter og adm. direktør Ib Henrik Rønje. Ejendomsudviklingsselskabet har hjemsted i Nivå nord for København.

Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

Ejendommen i 5 etager er opført i 1875 og har 5 herskabelige lejligheder og et erhvervslejemål – alle med panoramaudsigt over søerne og Dronning Louises Bro.

– Ejendommen har været en del af vores portefølje i mere end 20 år, hvorfor det var vigtigt for os, at den kom i gode hænder, siger Ib Henrik Rønje, Kongeegen.

Ib Henrik Rønje er mest kendt for at have stiftet projektudviklingsselskabet Sjælsø Gruppen, som gik konkurs i 2013, sammen med sin bror Torben Rønje, der er bestyrelsesformand i Kongeegen.

Læs mere i Top- og bundlinjen dykker i Kongeegen – men stadig tocifret millionoverskud

Per W. Hallgren: Passer godt i porteføljen
Jeudan glæder sig over at føje endnu en klassisk ejendom til porteføljen:

– Vi er tilfredse med at udbygge vores investeringer i indre København i en periode, hvor udbuddet af velbeliggende klassiske ejendomme er begrænset.

– Med denne ejendom, der passer godt i vores portefølje, fortsætter vi bestræbelserne på at øge Jeudans driftsresultater gennem vores velkendte, fokuserede strategi, siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan.

Cushman & Wakefield RED har formidlet salget af Nørre Søgade 7 for Kongeegen.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder