Kommende og nuværende adm. direktør i Cobblestone: Ashkan Ahmadinia og Rasmus Juul-Nyholm. Fotoopsætning: Lasse Gammeljord, Bullseye

Cobblestone får ny CEO – Rasmus Juul-Nyholm bliver formand

Ejendomsadministrationsselskabet Cobblestone og hele Cobblestone-gruppen får 1. august ny topdirektør, når adm. direktør, medejer og medstifter Rasmus Juul-Nyholm skifter til en position som arbejdende bestyrelsesformand.

Rasmus Juul-Nyholm vil fremover fokusere på at udvikle virksomhedens produkter og kundernes porteføljer efter de sidste 10 år at have drevet Cobblestone sammen med Patrick Kuklinski.

Ny direktør kommer fra Newsec
Ny adm. direktør for Cobblestone bliver Ashkan Ahmadinia, der skifter fra en stilling som afdelingsdirektør i Newsec.

40-årige Ashkan Ahmadinia er en erfaren leder, der kommer til Cobblestone i Valby med mere end 13 års erfaring fra ejendomsbranchen på CV’et. De seneste 11 år har han arbejdet i Newsec, hvor han siden 2018 har været afdelingsdirektør for forenings- og investeringsejendomme med godt 330 medarbejdere under sig.

– Jeg ønsker at bidrage til den udvikling og rejse, som Cobblestone allerede er godt i gang med, så vi som organisation kan levere en endnu stærkere service og rådgivning til kunderne, siger Ashkan Ahmadinia, der samtidig retter en stor tak til de mange mennesker, som han har arbejdet sammen med i Newsec.

– Jeg har haft en fantastisk tid hos Newsec. Jeg er glad for den tillid og støtte, som virksomheden og medarbejderne har givet mig og ønsker dem alt det bedste, tilføjer han.

Vil være ’den ledende ejendomsforvalter’
Ledelsesændringen skal skabe fornyet rum for udvikling og vækst i Cobblestone, forklarer Rasmus Juul-Nyholm, der – som nævnt – fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand og fortsat kommer til at løse opgaver for virksomheden, mens Patrick Kuklinski fortsætter i en kommerciel rolle.

–  Vi skal styrke vores kapaciteter til at udvikle kundernes porteføljer og omsætte nye tendenser til konkrete muligheder for både vores kunder og for Cobblestone. Det vil jeg få mere tid til, når Ashkan Ahmadinia tager roret, og det glæder jeg mig til, siger Rasmus Juul-Nyholm, der faktisk fylder 50 år netop i dag.

Om valget af sin efterfølger siger han:

– Ashkan Ahmadinia er utrolig stærk på det organisatoriske og stempler ind med en værdifuld erfaring fra en større aktør. Herudover kommer han med masser af energi, robuste lederegenskaber samt en autentisk og empatisk personlighed. Samlet set vil det betyde, at Patrick Kuklinski og jeg kan fokusere på det, vi er bedst til og bruger mere tid med kunderne og kundernes ejendomme, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Målet er at gøre Cobblestone til ’den ledende ejendomsforvalter’, som kan hjælpe kunderne ind i en udfordrende fremtid.

– Jeg går til opgaven med stor ydmyghed og respekt for de resultater, der er opnået i Cobblestone. Jeg ser frem til at lære mine kommende kolleger og Cobblestone bedre at kende, siger Ashkan Ahmadinia.

Læs også Ny topdirektør i Cobblestone betyder afslutning på 10 års makkerpar

Cobblestones ejerforhold 
Rasmus Juul-Nyholm og Finn Träff stiftede Cobblestone i 2003. Finn Träff, der i dag er bestyrelsesformand, fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem og deltager fortsat i Cobblestones drift med sin tilstedeværelse på kontoret en dag om ugen, oplyser Rasmus Juul-Nyholm til Estate Media.

Cobblestone ejes af Rasmus Juul-Nyholm, Finn Träff og Patrick Kuklinski. Rasmus Juul-Nyholm er største ejer med en ejerandel på 45 procent.

Cobblestone A/S’ årsregnskab for 2020 er lige på trapperne. I 2019 steg selskabets nettoomsætning til 76 millioner kr. fra 60 millioner kr., mens resultatet før skat omvendt faldt til 6,7 millioner kr. fra 8,2 millioner kr. i 2018.

Læs mere om selskabets resultater i 2019 og forventninger til 2020 i:

Cobblestone voksede med 26 procent i 2019

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder