Adm. direktør og partner Thomas Normann, Jönsson. Foto: Jönsson

Nordsjællandsk entreprenør tilfreds trods faldende overskud

Nordsjællandske Jönsson kommer ud af 2020 med stigende bruttofortjeneste, men faldende bundlinje, viser årsregnskab.

Bruttoresultatet stiger med 19 procent til 53,9 millioner kr., mens årets resultat omvendt dykker med 19 procent til 6,8 millioner kr.

– Et tilfredsstillende resultat set i lyset af investeringer og Corona, siger adm. direktør og partner Thomas Normann, Jönsson.

Jönsson, som har fokus på boligbyggeri i hovedstadsområdet, satte sidste år en ny, strategisk retning mod flere renoveringsprojekter og mere erhvervsbyggeri.

Derfor har selskabet – fremhæver Thomas Normann – investeret massivt i projektorganisationen og tilført flere profiler inden for renovering og totalentrepriser:

– Vi står stærkt på boligbyggeri i hovedstadsområdet og skal fastholde den position, samtidig med at vi har udvidet strategiens fokus til også at omhandle renoveringer og erhvervsbyggeri.

– Vi lander bundlinjen lidt lavere end sidste år. Men taget i betragtning af de investeringer, vi har gjort for at få nogen af markedets stærkeste kræfter inden for renovering og totalentrepriser – og set i lyset af Corona, er resultatet som forventet. En udvidelse af strategien vil altid tage lidt tid at implementere, men vi er kommet rigtig godt i gang og arbejder på flere spændende udviklings- og renoveringssager i hovedstadsområdet, siger Thomas Normann.

Flere udviklingsprojekter
Jönsson lægger i øjeblikket sidste hånd på en større totalrenovering i Siljangade, et erhvervs-hotspot på Amager, ligesom flere totalrenoveringer er under udvikling. Oprustningen i projektorganisationen har styrket Jönsson til flere større udviklingsprojekter – og det en vej, entreprenøren fortsat vil gå, oplyser Thomas Normann.

Jönsson har siden sin opstart i 2014 været i stærk medvind og vækstet markant til nu 65 medarbejdere. Jönsson bød i 2020 velkommen til en del ledelsesprofiler som afdelingsledere, projektchefer og projektledere, der skal være med til at løfte de nye udviklingsprojekter.

Jönsson Entreprise A/S, der er en del af Jensen Gruppen, havde på balancedagen 31. december 2020 en egenkapital på 41 millioner kr. mod 34 millioner kr. året før.

Selskabet havde i gennemsnit 65 fuldtidsmedarbejdere i 2020 mod 52 året før.

 

Seneste årsregnskaber – Jönsson

Kilde og tabel: Jönsson Entreprise A/S’ årsrapport 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder