Associeret partner Anders Højer Rom, Metropol Erhverv. Foto: Metropol Erhverv

Metropol Erhverv finder associeret partner i CBRE

Det Aalborg-baserede erhvervsmæglerfirma Metropol Erhverv har hentet Anders Højer Rom som ny associeret partner. Han skifter dermed fra en stilling som Associate Director i CBRE Denmark, hvor han har rådgivet danske og udenlandske kunder.

Anders Højer Rom er ejendomsmægler og valuar og har 15 års erfaring som erhvervsmægler inden for alle segmenter i branchen og har tidligere arbejdet i erhvervsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Anders Højer Rom ser frem til at bidrage med sin erfaring inden for transaktioner af investeringsejendomme samt byggeprojekter og udviklingsejendomme.

– Vi ser Anders Højer Rom som en ny, stærk profil i vores team. Han har et indgående kendskab i branchen, som kan udvide og udbygge vores område såvel geografisk som fagligt. Vi ønsker desuden at styrke vores ekspertise og berøringsflade i markedet, siger partner Henrik Nørmølle, Metropol Erhverv.

Anders Højer Rom tiltrådte 1. maj.

Metropol Erhverv I/S, som er ejet ligeligt af partnerne Henrik Nørmølle, Kim Christensen og Martin Risager, er et uafhængigt erhvervsmæglerfirma med særligt fokus på transaktioner inden for investeringsejendomme og udviklingsprojekter.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder