Martin Østengaard er nyudnævnt Director og Head of Office Leasing i Colliers. Foto: Colliers

Colliers forfremmer mægler til chef for kontorudlejning i København

Erhvervsmægler Martin Østengaard er udnævnt til ansvarlig for Colliers’ kontorudlejning i København. Han har mere end 20 års erfaring fra ejendomsbranchen, heraf de seneste tre år som erhvervsmægler med speciale i kontorudlejning i Colliers.

Martin Østengaard er uddannet boligejendomsmægler MDE og har tidligere drevet sin egen butikskæde samt været underdirektør i EDC Poul Erik Bech med ansvaret for 25 boligbutikker.

Til daglig vil Martin Østengaard referere til ansvarlig Colliers-partner i København, Peter Lassen.

– Martin Østengaard har en stor andel i, at vi har fået opbygget og udbygget kontorudlejning i Colliers i København. Det er sket med dedikation til strategien og selvfølgelig dygtighed og masser af hårdt arbejde. Jeg er derfor glad for, at han har accepteret udfordringen at blive markedsleder inden for alle de områder, vi beskæftiger os med, herunder også kontorudlejning, siger Peter Lassen.

Med den nye chefstilling bliver Martin Østengaard samtidig udnævnt til Director og Head of Office Leasing. Derudover vil han inden midten af juni være færdiguddannet diplomvaluar.

Martin Østengaard har 1. juni overtaget posten fra Monica Hammer, der netop er skiftet til en stilling som Head Of Commercial i Signal.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder