Bag salget af boligprojektet med 163 boliger på Vejlesvinget i Vallensbæk står det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab 1927 Estate, som forventer at aflevere projektet i 4. kvartal 2022. Foto: Presse

Invesco slår til igen – køber 163 boliger på Vestegnen

Invesco Real Estate, som er en del af den amerikanske kapitalfond Invesco, med ejendomme for 67,6 milliarder euro – svarende til omkring 500 milliarder kr. – under forvaltning den 31. marts, har netop købt et 12.760 kvm stort boligprojekt med 163 boliger i Vallensbæk.

Invescos opkøb sker igen i samarbejde med det danske ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Rubik Properties anført af Jacob Smergel-Krog.

Bag salget af boligprojektet på Vejlesvinget står det aarhusianske ejendomsudviklingsselskab 1927 Estate, som forventer at aflevere projektet i 4. kvartal 2022.

Transaktionssummen er endnu ikke offentliggjort.

– Det er en fantastisk mulighed for at købe et klasse A-aktiv inden for et attraktivt og tilgængeligt sted i Storkøbenhavn. Vi ser frem til at arbejde med 1927 Estate i leveringen af ​​projektet og håber at kunne arbejde sammen med selskabet om andre projekter, siger Managing Director – Residential Investments John German, Invesco Real Estate.

Frasalg sker som led i vækststrategi
Boligerne, som bliver opført efter bæredygtighedscertificeringen DGNB, har en gennemsnitsstørrelse på 78 kvm og er fordelt i to bygninger på mellem 2 og 6 etager.

Hos 1927 Estate er der tilfredshed med salget, som sker som led i en vækststrategi.

– Vi er meget glade for at annoncere denne transaktion med en førende investor som Invesco Real Estate. At være i stand til at levere endnu et stort DGNB-bæredygtighedscertificeret projekt i Danmark er noget, vi er meget stolte af i 1927 Estate. Med denne transaktion fortsætter vi med at udføre vores vækststrategi med fokus på bæredygtighed og digitalisering, siger adm. direktør og partner Søren Hampen Kristensen, 1927 Estate.

Læs meget mere om 1927 Estates vækststrategi i:

1927 Estate forventer overskud på 200 millioner kr. de næste tre år

Invesco Real Estate og Rubik Properties er i købet blevet rådgivet af Accura, Niras, PwC og Trefa, mens Truemarketvalue har været sælger 1927 Estates mægler.

Seneste opkøb i Danmark
Invesco Real Estates seneste opkøb i Danmark blev annonceret så sent som i sidste uge, da den amerikanske investor købte 133 boliger ved Ishøj Strand – også på Københavns Vestegn.

Her var sælger det danske udviklingsselskab Becker & Nielsen, som forventer, at opførelsen af boligerne er afsluttet om halvandet år – i december 2022. Invescos investering skete også i samarbejde med Rubik Properties.

Læs mere i Amerikansk investor fortsætter opkøb – køber 133 boliger på Vestegnen

Det nye opkøb af 163 boliger i Vallensbæk er Invesco Real Estates femte danske investering. Første opkøb var i oktober 2019.

Læs mere om Invescos første opkøb i Danmark i:

Amerikansk investor indtager Danmark med Valby-opkøb til 520 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder