De fire, nye medarbejdere i RED - fra venstre: Sarah Melsted, Frederikke Amalie Gudmand, Anna Keergaard Christiansen og Kasper Richter Rasmussen. Foto: RED

RED opruster med fire unge medarbejdere

Med yderligere fire ansættelser når den københavnske erhvervsmægler Cushman & Wakefield RED nu op på 43 medarbejdere på kontoret i Amaliegade i indre by.

Tre afdelinger udbygges med nye kræfter, ligesom et stigende antal opgaver giver rum for at ansætte en ekstra grafisk designer.

– Det har altid været en strategi for os at finde de unge talenter, som kan udvikle sig i virksomheden og forhåbentligt blive bærende kræfter i RED på lang sigt, siger Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, og tilføjer:

– Vi har fået mange nye folk ombord det seneste år, og hvor det af og til kan være udfordrende, har vi været heldige med, at vores ansættelser har øget dynamikken i virksomheden. Vi er meget fortrøstningsfulde omkring, at vi ved de rigtige ansættelser og ved organisk vækst kan fremtidssikre RED, så vi også på lang sigt kan forsvare og udbygge vores markedsposition.

Læs også RED udvider til ni partnere

Se også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020 

 

Overblik: De fire nyansættelser

– Anna Keergaard Christiansen startede 6. april som Junior Associate i Capital Markets. Hun kommer fra et job i Septima

– Kasper Richter Rasmussen startede 12. april i RED’s vurderings- og analyseafdeling som Junior Associate. Han kommer fra et job i Maersk Broker.

– Sarah Melsted startede som Junior Associate i Retail 6. maj. Hun har de seneste to år været i Deas

– Frederikke Amalie Gudmand startede 1. maj som Digital Graphic Designer. Hun kommer til RED fra en stilling som Designer & Project Manager i Embrace-it

 

Læs om RED’s resultater i 2020 og forventninger til 2021 i:

Tilfreds RED lander Corona-trykket regnskab

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder