Jurymedlemmerne til Magthaverne 2021 – fra venstre hjørnet og med uret rundt: Rune Kilden, Mette Kynne Frandsen, Rasmus Juul-Nyholm, Ann Frølund Winther, Mikkel Bülow-Lehnsby, Solveig Rannje og Kenneth Horst Hansen

Magthaverne: Her er årets jury

Magthaverne 2021 er netop offentliggjort. En liste med 50 navne, som er udvalgt af 7 jurymedlemmer. For at sikre maksimal uafhængighed har de 7 jurymedlemmer indtil i dag været anonyme og har altså heller ikke kendt hinandens identitet. Men nu kan vi afsløre, hvem de 7 profiler fra branchen, der i 2021 har peget på branchens mest magtfulde, er.

I 2020 besluttede vi på Estate Media at afdække, hvem det egentlig er, der ses som magthaverne i den danske ejendomsbranche? Hvem er det, der har indflydelse på, hvordan branchen udvikler sig, og hvem er det, der tager de beslutninger, der sætter branchens retning?

Vi udvalgte 7 jurymedlemmer bestående af beslutningstagere fra den danske ejendomsbranche ud fra en række kriterier om bredde og sammensætning, og det samme har vi gjort i 2021.

Kriterierne har været de samme, selvom navnene er nye for at sikre uafhængighed. Vi har valgt profiler, der generelt må forventes at have en bred berøringsflade med branchen. Samtidig har vi forsøgt, at sikre følgende var inkluderet: Private og offentlige beslutningstagere, ansatte og ejerledere, beslutningstagere med international erfaring og perspektivering, en nogenlunde lige fordeling af kvinder og mænd samt ikke mindst en segmentmæssig variation og repræsentation af forskellige brancher i ejendomsbranchen.

De 7 profiler repræsenterer således investorer, asset management, administration, arkitekter, advokater og byudvikling/projektudvikling. Desuden har flere af dem en bred erfaring fra branchen eller er involveret i organisationer, foreninger, netværk eller lignende. De 7 profiler ved først nu, hvem hinanden er. De har altså ikke vidst, hvem hinanden var og har ikke kunnet nominere hinanden af den grund. 3 ud af de 7 er endt med at være en del af den endelige liste.

Jurymedlemmerne er:

  • Ann Frølund Winther, Lundgrens, partner og Head of Real Estate and Construction
  • Kenneth Horst Hansen, Københavns Kommune, planchef
  • Mette Kynne Frandsen, Henning Larsen Architects, adm. direktør
  • Mikkel Bülow-Lehnsby, Nrep, medstifter, medejer og bestyrelsesformand
  • Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone, adm. direktør, medejer og medstifter
  • Rune Kilden, Kilden & Hindby, byudvikler, medstifter og medejer
  • Solveig Rannje, Velliv, Head of Real Estate Investments

Du kan se hele listen over de 50 mest magtfulde og være med til at stemme om placeringerne – se mere på estatemedia.dk/magthaverne

Læs også hele artiklen og se meget mere blandt andet, hvem de 20 helt nye profiler på listen er i Estate Magasin, som du kan læse online her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder