I dag udkommer Estate Magasin nr. 3

– Jeg er lidt ærgerlig over, at vi i den seneste tid har set en del københavnske projekter, der er blevet solgt og har skiftet udvikler eller arkitekt undervejs. Det gør det sværere at skabe et tillidsrum, og så bliver kommunens reaktion at stramme op.

Men det er heldigvis en af de få ting, som ærgrer Camilla van Deurs, der netop nu har en gulerod til byens udviklere og investorer. Hvad den er kan du læse i det store interview, som stadsarkitekt Camilla van Deurs har givet til chefredaktør Kamilla Sevel, der går tæt på stadsarkitektens samlede rolle og kan læses i Estate Magasin nr. 3, der udkommer i dag.Vi giver også baggrunden for, hvad der driver hende i jobbet, og hvordan man forvalter at være embedsmand og rådgiver for både forvaltning og politikere og samtidig forsøge at skabe en tidlig dialog med branchens mange aktører.

Magasinet har også anden udgave af listen over de mest magtfulde i ejendomsbranchen, – der i øvrigt også tæller Camilla van Deurs. Her kan du være med til rangordne, hvem af de 50 på listen, der er de mest magtfulde.

Se også helt friske tal for jordsalget i 57 af Danmarks kommuner og få et unikt indblik i den store analyse af boligmarkedet netop nu.

Estate Magasin udkommer i dag i postkasserne og kan læses digitalt her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen