Her er Magthaverne i 2021

For andet år i træk har Estate Media besluttet at undersøge, hvem der bestemmer udviklingen i den danske ejendomsbranche? Hvem er de gode forbilleder, og hvem har magten?

50 beslutningstagere er på listen, som vi nu giver dig mulighed for at rangliste. Med stjerner fra 1 til 7 kan du være med til at bedømme, hvem der fortjener en plads helt i toppen og hvem, der bør stå længere nede på listen.

20 navne er røget ud, og 20 navne er spritnye på listen. Og blandt nyhederne, så er antallet af kvinder på listen næsten fordoblet fra 6 til 11 ud af de 50 profiler.

Redaktionen på Estate Media har ikke selv fundet frem til de 50 på listen. I lighed med sidste år står en jury på 7 personer bag sammensætningen. Hvert jurymedlem har foreslået 20 profiler, som de hver især ser som de mest magtfulde i branchen. Jurymedlemmerne kender ikke hinandens identitet endnu. Det kommer de først til i de kommende dage, når vi offentliggør den her på Estate Media.

De 140 navne, som jurymedlemmerne i første omgang har indsendt, er efterfølgende renset for dubletter og sendt tilbage til jurymedlemmerne, der har givet alle på listen point fra 1 til 7. De 50 navne med højest pointtal er nu på listen, og det er dem, som du nu kan være med til at rangliste som branchens mest magtfulde.

Klik ind på estatemedia.dk/magthaverne og se de 50 beslutningstagere på listen og vurdér, hvem du mener har størst betydning for branchens udvikling.

Den 14. juni offentliggør vi den endelige Magthaverne 2021 her på Estatemedia.dk.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder