Fairfield by Marriott-kæden åbner efter planen et hotel med 222 værelser i Københavns Nordhavn i 2023. Illustration: Imagix ved Anders Peter Amsnæs

Marriott på vej med hotel med 222 værelser i Københavns Nordhavn

Den danske hoteloperatør Core Hospitality skal udvikle den første europæiske lokation for en af verdens største varemærker i hotelbranchen. Det sker, når hotellet Fairfield by Marriott efter planen åbner i Københavns Nordhavn i 2023.

Det oplyser Core Hospitality, som har indgået aftale med Marriott International.

Hotellet med 222 værelser åbner på PFA Ejendommes Nordø-projekt.

– Med en distribution af mere end 1.000 hoteller på verdensplan er Fairfield et anerkendt brand i hele verden. Det er en stor ære for os at blive betroet med at gøre entré i Europa for så stort et brand. Samtidig er det fantastisk at tage vores partnerskab med Marriott til nye højder, siger Brand Manager Kristian Haaber, Core Hospitality.

Fairfield Copenhagen Nordhavn forventes opført efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld og skal drives som et Green Key-hotel, hvilket potentielt gør det til det mest bæredygtige hotel i området, fremhæver Kristian Haaber.

Fairfield-varemærket har eksisteret i mere end 30 år.

Byens første rigtige ’dobbeltdækker’-ejendom
Hotellet åbner i Københavns første rigtige ’dobbeltdækker’-ejendom, som altså huser to varemærker, eftersom Residence Inn by Marriott åbner som et hotellejlighedsalternativ i samme ejendom.

Begge Marriott-brands åbner efter planen i 2023.

Læs mere i Amerikansk hotelkoncept rykker ind i PFA’s milliardprojekt

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje