Adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan. Foto: Jeudan

Hallgren glæder sig især over én ting ved Jeudans fremgang

Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed kommer godt fra land i 2021.

Således viser dugfriskt regnskab, at Jeudans omsætning steg til 399 millioner kr. i 1. kvartal 2021 fra 366 millioner kr. i samme periode i fjor.

Resultatet før kurs- og værdireguleringer (ebvat) er med 170 millioner kr. på niveau med 172 millioner kr. for et år siden, mens resultatet før skat stiger til hele 675 millioner kr. fra et underskud på 26 millioner kr. 1. kvartal 2020. Underskuddet skyldtes negative kursreguleringer på selskabets gældsforpligtelser.

Læs mere i Jeudan-regnskab for 1. kvartal 2020 bærer præg af Corona

– I lyset af den fortsatte delvise nedlukning af samfundet i 1. kvartal 2021 kan Jeudan i dag aflægge regnskab for de første tre måneder med et tilfredsstillende resultat. Den meget positive start på året betyder, at vi fastholder vores forventninger til 2021 og med det nuværende renteniveau og dermed de nuværende kurs- og værdireguleringer kan Jeudan tilmed se frem mod et resultat før skat i 2021, der vil bevæge sig mod 1,5 milliard kr., siger adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan.

Stigende udlejningsprocent 
Jeudans udlejningsprocent eksklusive udviklingsejendomme i København var i 1. kvartal på 97,0 mod 94,9 ved årsskiftet, svarende til en stigning på 2,1 procentpoint.

– Det er særligt tilfredsstillende at konstatere, at en del af vores nyinvesteringer i 2020, der på købstidspunktet var ledige, allerede nu kan se frem til at lægge rammer til nye kunders virksomheder. En stor del af vores såkaldte udviklingsejendomme når for øjeblikket ikke at blive udbudt, men lejes ud under renovering. Noget, som naturligvis stiller store krav til kundernes forestillingsevner og Jeudans arkitekter, projektledere og salgschefer, fremhæver Per W. Hallgren, der også hæfter sig ved et yderligere udlejningspotentiale på 125 millioner kr.

Forventninger til 2021
Jeudan, som har de to hovedejere William Demant Invest og Chr. Augustinus Fabrikker Aktieselskab, forventer fortsat et resultat før kurs- og værdireguleringer (ebvat) for 2021 i niveauet 735-780 millioner kr. mod 733 millioner kr. i fjor. Det forventer ledelsen sker på baggrund af en omsætning på 1,6-1,7 milliard kr. mod 1.534 millioner kr. i 2020.

Læs mere om Jeudans resultater i 2020 og forventninger til 2021 i:

Jeudan stagnerer – milliardoverskud halveret i 2020

 

Seneste regnskaber – Jeudan

Kilde og tabel: Jeudan A/S’ rapport for 1. kvartal 2021

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder