Ejerkredsen i Ejendomsinvestering plus bestyrelsesformand - fra venstre: Jonas Dørken, Allan Bjørn, Christopher Stensbjerg og Søren Toft-Jensen samt bestyrelsesformand Steffen Pasgaard. Foto: Ejendomsinvestering

Ejendomsinvestor udvider ejerkredsen – igen

Selskabet Ejendomsinvestering, der udbyder ejendomsinvesteringer til private investorer, har igen udvidet ejerkredsen. Denne gang med Allan Bjørn, der i april tiltrådte som CFO og samtidig blev medejer af Ejendomsinvestering A/S med hjemsted ved Silkeborg.

Allan Bjørn er statsautoriseret revisor og bringer mangeårig erfaring med sig fra BDO og som medejer af Partner Revision. Han sidder desuden som bestyrelsesformand i flere danske virksomheder.

– Jeg har arbejdet med en del ejendomsprojekter, men Ejendomsinvesterings forretningsmodel er ret unik på investeringsmarkedet. At de varetager flere faser frem mod et færdigt byggeri og selv ejer minimum 10 procent af projekterne er med til at skabe en meget sund og konkurrencedygtig forretning, siger Allan Bjørn.

Tidligere Skousen-topdirektør er medstifter
Stifterne af Ejendomsinvestering, Christopher Stensbjerg og Jonas Dørken, hvor sidstnævnte mest er kendt for at være tidligere adm. direktør i hvidevarekæden Skousen, har de seneste år skabt ejendomsudviklingsprojekter i større danske provinsbyer, som er blevet opdelt i andele og solgt til private investorer.

Det nyeste skud på stammen er konceptet Holmsø Boligresorts med første boligresort i Silkeborg. Der er allerede over 300 skrevet op på interesselisten til de 96 lejligheder, oplyser Ejendomsinvestering.

Udvidelsen af partnerkredsen med Allan Bjørn sker, efter selskabet Profound Partners med Søren Toft-Jensen i slutningen af 2020 blev medejer af Ejendomsinvestering.

Desuden har Steffen Pasgaard siden december 2020 været både bestyrelsesformand i Ejendomsinvestering A/S og i moderselskabet EI Group A/S, der i 2020 opnåede et resultat før skat på 2,2 millioner kr.

– Vi valgte at investere i EI Group, da vi kunne se et stort potentiale i Ejendomsinvesterings forretningsmodel. Christopher Stensbjerg og Jonas Dørke har på baggrund af deres kompetencer og mangeårige brancheerfaring skabt en succesfuld virksomhed med et unikt koncept og en gennemført markedsstrategi, siger Steffen Pasgaard.

Ejendomsinvestering er registreret som forvalter af alternative investeringsfonde (Faif) hos Finanstilsynet.

EI Group har i dag 20 fuldtidsansatte.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder