Natalie Shaverdian Riise-Knudsen. Foto: Presse

’Stort talent’ bliver økonomidirektør i Cowi

39-årige svensk-iranske Natalie Shaverdian Riise-Knudsen bliver ny Group CFO i rådgiverkoncernen Cowi, hvor hun blandt andet skal bidrage til virksomhedens næste vækstfase.

Hun skifter fra en stilling som Vice President of Business Finance i enzymkoncernen Novozymes og har – på trods af sin relativt unge alder – en omfattende international karriere bag sig fra store virksomheder som forsikringsgiganten RSA Nordic og GE Capital Nordic.

– Natalie Shaverdian Riise-Knudsen er et stort talent og et fantastisk match for Cowi. Hun har igennem sin karriere bevist, at hun kan opbygge og lede velfungerende teams, der leverer stærke resultater. Med sin erfaring, sit personlige drive og passion for ledelse bliver hun en nøgleperson i vores næste fase, siger Group CEO Lars-Peter Søbye, Cowi.

Han fremhæver, at Natalie Shaverdian Riise-Knudsen tidligt blev spottet som talent, også i Danmark, hvor hun har tilbragt en del af sit arbejdsliv. Hun blev udpeget som en af Morgendagens Ledere i Børsen allerede i 2011, og hun var blandt Danmarks Top 100-forretningstalenter i Berlingske i 2016.

Cowi med rekordoverskud i 2020 
Natalie Shaverdian Riise-Knudsen tiltræder til september og afløser Tomas Bergendahl, som har fået nyt job i AAK i Sverige.

– Jeg tror, jeg kan bidrage med et frisk internationalt perspektiv på en stærk, mangeårig virksomhed, der har masser af appetit på udvikling og vækst, siger Natalie Shaverdian Riise-Knudsen.

– Jeg er især tiltrukket af Cowis værdier og vision om at skabe en mere bæredygtig fremtid, og jeg glæder mig til at være leder i en virksomhed, der har så meget fokus på medarbejderne. Sammen med kundefokus tror jeg, dét er nøglen til Cowis succes, og det ser jeg frem til at blive en del af, siger Natalie Shaverdian Riise-Knudsen

Cowi er vokset støt over de seneste 15 år, og virksomheden kunne i marts fremvise rekordoverskud og det bedste cash flow nogensinde. Ambitionen er mere vækst og udvikling i de kommende år med især energi, grøn omstilling, digitale løsninger og bæredygtig byudvikling i fokus.

Læs mere om Cowis resultater i 2020 i:

Cowi ser lyst på 2021 efter rekordoverskud

 

CV: Natalie Shaverdian Riise-Knudsen

September 2021: Group CFO i Cowi

2019 – august 2021: Vice President of Business Finance (reference til CFO, Novozymes)

2010-2019: Lederstillinger inden for finans, IT og transformation hos forsikringskoncernen RSA Nordic

2006-2010: Nøglestillinger inden for finans i GE Capital Nordic og GE Capital EMEA Nordic

2005-2006: Associate, Global Risk Management Services, PriceWaterhouseCoopers Sverige

Udannelse:

– Master of Science i Business and Administration, Örebro Universitet

– MBA-kurser i Corporate Finance & Marketing, INSEEC Paris

– International Business Programme, Linköping University

– Forskellige ledertræningsprogrammer bl.a. på IMD, Schweiz

 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder