Adm. direktør Dariush Rezai, Sweco Danmark. Foto: Sweco

Sweco Danmark søger over 100 medarbejdere

Sweco Danmark søger nu over 100 medarbejdere til sit hovedkontor i Ørestad og sine kontorer i Odense, Aarhus, Silkeborg, Herning, Viborg og Aalborg.

Det sker i kølvandet på et stærkt 2020-regnskab og et 1. kvartal med mange vundne projekter, oplyser den svenskejede arkitekt- og ingeniørkoncern.

Den ekstra travlhed betyder, at Sweco samlet set forventer at ansætte mere end 100 medarbejdere i 2021. I runde tal har Sweco behov for cirka 80 ingeniører og 25 arkitekter til at supplere sine omkring 1.350 nuværende medarbejdere.

– Byggeriet har ikke været negativt ramt af nedlukningen – tværtimod har annulleringen af anlægsloftet, 30 milliarder kr. til renovering af almene boliger og EU’s genopretningsplan frigjort midler, der har sat ekstra skub i nybyggeri og renovering af blandt andet almene boliger, skoler og erhvervsbyggeri, siger Lars Bork, direktør for Sweco Byggeri.

Han beretter om ’høj aktivitet på alle fronter’.

Sweco Danmark A/S havde på balancedagen 31. december 2020 aktiver for i alt 829 millioner kr. mod en balancesum på 749 millioner kr. året før, mens egenkapitalen er vokset til 283 millioner kr. fra 265 millioner kr. ultimo 2019.

Læs meget mere om Sweco Danmarks 2020-regnskab i:

Sweco Danmarks top- og bundlinje går hver sin vej

 

Fakta: Sweco leder efter 100 nye medarbejdere

– Sweco Byggeri søger 20 nye medarbejdere, bl.a. byggeledere, arbejdsmiljøkoordinatorer, bygherrerådgivere, projektledere og -chefer, projekteringsledere, installationsingeniører, konstruktionsingeniører og brandrådgivere

– Swecos division for Infrastruktur, Vand og Miljø har behov for op mod 60 nye medarbejdere, bl.a. projektledere og projekterende samt specialister inden for byrumsudvikling, vej- og baneprojekter samt teamledere

– Sweco Architects har behov for at ansætte ca. 25 nye medarbejdere, bl.a. bæredygtighedsspecialister og projekteringsledere

– De 100 nye medarbejdere søges til Swecos kontorer i København, Odense, Aarhus, Silkeborg, Herning, Viborg og Aalborg

Kilde: Sweco

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder