I Carlsberg Byen opfører Züblin to 80 m høje boligtårne med tilhørende karréer på i alt 86.000 kvm. De to tårnhuse - Dahlerups Tårn og Vogelius Tårn - har netop nået fuld højde. Foto: Züblin

Halvdelen af alle boliger i Carlsberg Byen er solgt

Når Carlsberg Byen står færdig i 2024, er det med i alt cirka 2.600 ejerboliger og 600 almene boliger på den gamle bryggerigrund i grænseområdet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro i København.

Nu oplyser udviklingsselskabet bag Carlsberg Byen, Carlsberg Byen P/S, at det netop har nået en ny milepæl ved at have solgt mere end 1.300 boliger. Det betyder, at halvdelen af alle boliger i Carlsberg Byen er solgt.

Der bor 700 familier i Carlsberg Byen, og det næste års tid flytter mere end 600 nye ind i takt med, at byggerierne bliver færdige.

I Carlsberg Byen er der lige nu mere end 200 boliger til salg. Boliger, der ikke allerede er solgt eller reserveret, oplyser Carlsberg Byen P/S.

Læs om selskabets resultater i 2020 og forventninger til 2021 i:

Overskuddet mere end halveret for Carlsberg Byen P/S

 

Fakta: Carlsberg Byen og udviklingsselskabet

– Udviklingsselskabet bag Carlsberg Byen, Carlsberg Byen P/S, er et selvstændigt selskab ejet af bryggeriet Carlsberg (25 procent) samt pensionsselskaberne PFA (30 procent), Topdanmark (22,5 procent) og Pensam (22,5 procent)

– Carlsberg Byen P/S udvikler til og med 2024 Carlsbergs historiske bryggerigrund til en bydel bestående af 50 procent boliger, 35 procent erhverv og 15 procent kultur m.v.

– Carlsberg Byen i grænseområdet mellem Valby, Frederiksberg og Vesterbro i København forventer Carlsberg Byen P/S fuldt udviklet i 2024, hvilket flugter med tids- og strategiplanen fra 2013

– Etape 2-projekterne står færdige i 2021/22, hvor mere end 80 procent af Carlsberg Byen derved er færdigbygget

– Etape 3, som udgør de sidste 20 procent, færdiggøres i 2021-24

Kilde: Carlsberg Byen P/S’ årsrapport 2020

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder