Ud af de 15,9 ha i Gillelejes nye, sydlige bydel må cirka 8,2 ha bebygges, mens godt 7,7 ha er udlagt til rekreative områder. Foto: Nordicals Nordsjælland

Udvikler køber 15,9 ha stort udviklingsområde i Gilleleje

(Artiklen er opdateret 11. maj kl. 13.10, fordi Lasse Nikolaj Nørgaard er eneejer af Strandhavehus. Desuden er artiklen udvidet med oplysninger om Norconsult-KHS Arkitekter)

Det lokale udviklingsfirma Strandhavehus, som tidligere har købt og udviklet grunde i området, har for 45,5 millioner kr. købt et 15,9 ha stort udviklingsområde i Gillelejes nye, sydlige bydel, som Gribskov Kommune har lavet en omfattende udviklingsplan for.

Opkøbet sker efter et offentligt udbud.

Strandhavehus er helejet af Lasse Nikolaj Nørgaard, der vil bygge 17.000 etagemeter private og almene boliger, hvori Lejerbo indgår i projektet, oplyser han til Estate Media.

’Næppe det sidste ambitiøse projekt i Gilleleje’
Nordicals Nordsjælland har formidlet grundsalget for Gribskov Kommune.

– Der har været en flot interesse for udbuddet, og både typen af interesserede investorer, projektet og slutprisen vidner om, at byen er i sund udvikling. Gilleleje er en god investering, og det får vi bekræftet gang på gang, siger indehaver af Nordicals Nordsjælland, Christian Jessen, der har stået for udbuddet.

– Det her er et godt match, og vi står med en køber, som brænder for at udvikle både Gilleleje og området. Det her er nok heller ikke det sidste ambitiøse projekt, vi ser i Gilleleje, vurderer han.

Ud af de 15,9 ha må cirka 8,2 ha bebygges, mens godt 7,7 ha er udlagt til rekreative områder.

Norconsult-KHS Arkitekter er totalrådgiver på projektet.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder