Adm. direktør og partner Thomas Windtberg og underdirektør Anne Sofie Hovgaard, begge Taurus Ejendomsadministration. Foto: Taurus

Høj vækst i Taurus sikrer nyt rekordresultat

Taurus Ejendomsadministration lander endnu et rekordoverskud og fortsætter dermed fremgangen.

Det viser netop fremlagt årsregnskab for 2020.

Bruttofortjenesten stiger med 32 procent til 36,2 millioner kr., mens resultatet før skat vokser med 43 procent til 4,4 millioner kr. fra 3,1 millioner kr. i 2019 – det bedste resultat i virksomhedens historie.

Dermed har Taurus Ejendomsadministration med base i Aarhus konsolideret sin position blandt Danmarks største administratorer af investeringsejendomme for professionelle ejendomsinvestorer.

– Vi er stolte af, at vi i Taurus med vores fokuserede strategi på professionel ejendomsadministration med best-in-class finansiel rapportering for store danske og internationale ejendomsinvestorer på 12 måneder har løftet vores forretningsvolumen med mere end 30 procent, og vi forvalter nu ejendomme for cirka 30 milliarder kr., siger adm. direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration.

Selskabet øgede i 2020 sin organisation med over 20 medarbejdere, så Taurus i gennemsnit havde 62 fuldtidsmedarbejdere mod 48 året før.

’Imponerende vækst’
Bestyrelsesformand Peter Winther er stærkt tilfreds med udviklingen:

– Vi er stolte over, at Taurus fortsætter sin imponerende vækst med en fortsat høj lønsomhed. Væksten er ikke skabt ved at etablere sig inden for nye forretningsområder, men ved at fokusere på kerneforretningen: Vi gør i Taurus det, som vi er bedst til.

– Der er grund til at takke ledelse og medarbejdere i Taurus for en fremragende og dedikeret indsats med fokus på kvalitet og værdiskabelse for vores kunder, siger bestyrelsesformanden.

Her i 2021 har Taurus Ejendomsadministration fokus på at konsolidere organisationen og sikre, at Taurus forbliver blandt de førende administrationsselskaber.

Forfremmet til underdirektør
Som en del af sikringen af den fremtidige organisation er chef for Forretningssupport og -udvikling Anne Sofie Hovgaard blevet forfremmet til underdirektør i Taurus.

Anne Sofie Hovgaard har i seks år været en nøglespiller for Taurus og har været med til at sikre den store udvikling og vækst, som Taurus har oplevet de seneste år. Hun vil fortsat beskæftige sig med forretningsudvikling- og support og vil særligt bruge sin energi på at optimere og digitalisere processerne i Taurus.

Taurus Ejendomsadministration ApS havde per 31. december 2020 aktiver for i alt 22 millioner kr. mod en balancesum på 14,7 millioner kr. året før, mens egenkapitalen er vokset til 8,6 millioner kr. fra 8,1 millioner kr. ultimo 2019 – svarende til en ny soliditetsgrad på 38,9 procent.

Ejerkreds
Taurus Ejendomsadministration ApS er ejet 66,67-89,99 procent af Keystone Partner Holding II ApS, hvor blandt andre Morten Schultz, Christian Fladeland, Carsten Gørtz Petersen og Jan Kristensen er i ejerkredsen. Morten Schultz ejer reelt Taurus med en ejerandel på 40 procent.

Læs opfølgende interview:

Taurus-direktør: 2021 bliver helt sikkert også godt

Læs om Taurus’ resultater i 2019 og forventninger til 2020 i:

Taurus lander rekordoverskud – sigter mod ’robust vækst’

 

Seneste regnskaber – Taurus Ejendomsadministration

Kilde og tabel: Taurus Ejendomsadministration ApS’ årsrapport 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder