Carsten Viggo Bæk på en af Estate Medias konferencer. Foto: Estate Media

Partner forlader Thylander  

Partner og næstformand i Thylander, advokat Carsten Viggo Bæk, er 1. maj stoppet i Thylander, der driver virksomhed inden for private equity real estate og asset management.

Det oplyser Thylander samme dag, som selskabet har offentliggjort årsregnskab for 2020.

Læs mere i Overskud i Thylander halveret til 13 millioner kr. – forventer fremgang

Carsten Viggo Bæk overdrager hele sin aktiepost til Lars Thylander.

– Carsten Viggo Bæk og jeg har arbejdet sammen og været venner i mere end 20 år – de 15 i Thylander Gruppen – og jeg skylder ham stor tak for at være en helt central del af vores resultater, og dér hvor virksomheden er i dag,

– Jeg respekterer, at Carsten gerne vil prøve noget nyt og omlægger sin erhvervstilværelse herefter. Fra min og alle kollegaernes side er der kun at sige tak samt ønske masser af god vind med det næste kapitel, siger bestyrelsesformand, hovedejer og stifter Lars Thylander, Thylander.

Satser på nye forretningskoncepter
Selv siger hovedpersonen, Carsten Viggo Bæk:

– Jeg vil gerne takke Lars Thylander for at tage mig i mesterlære og for 15 års partnerskab – det har været en fantastisk rejse for Thylander Gruppen og for mig personligt. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået til vores medinvestorer, og selvfølgelig også stolt af den virksomhed, vi har bygget op og vores dygtige medarbejdere.

– Jeg er 49 år, og hvis jeg skal nå at tilføje endnu et kapitel til min erhvervskarriere, er timingen rigtig. Jeg har et par nye forretningskoncepter, som jeg nu får mulighed for at give min fulde opmærksomhed, og som jeg glæder mig til at løfte sløret for, når tiden er moden, siger Carsten Viggo Bæk.

Udover partnerskabet i Thylander Gruppen har Lars Thylander og Carsten Viggo Bæk en række fælles investeringer i og uden for ejendomsbranchen. De berøres ikke af Carsten Viggo Bæks udtræden af Thylanders bestyrelse og ledelse.

Læs også Corona får Thylander og Bæk til at nedskrive storcenter med 96 millioner kr.

Læs om Thylanders dugfriske 2020-regnskab her:

Overskud i Thylander halveret til 13 millioner kr. – forventer fremgang

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder