Fra venstre: Bestyrelsesformand og medejer Jens Winther, adm. direktør Jan Boendorf Madsen samt direktør og medejer Jan Olesen. Foto: STB Byg

Ny direktør for entreprenørfirmaet STB

STB Byg A/S og STB Håndværk A/S har med virkning fra 1. maj udnævnt økonomidirektør Jan Boendorf Madsen til ny adm. direktør.

Dermed er et vigtigt skridt taget i et planlagt generationsskifte, der løber over de kommende år, oplyser den østjyske virksomhed.

– Det er helt i tråd med strategien, at jeg nu trækker mig som adm. direktør, siger medejer Jens Winther.

– Vores strategi, der rækker mod 2023, er grundlæggende bygget op omkring to temaer. For det første skal vi skabe gode kundeoplevelser ved at fokusere vores forretning mod kernekompetencen, og for det andet har Jan Olesen (direktør og medejer, red.) og jeg et ønske om at trække os et skridt væk fra driftledelsen de kommende år.

Jens Winther har de seneste 10 år stået i spidsen for virksomheden. Det planlagte generationsskifte vil de kommende år løbende blive effektueret, og med udnævnelsen af Jan Boendorf Madsen er rejsen for alvor begyndt.

Det er dog ikke planen, at de to ejere, Jens Winther og Jan Olesen, vil trække sig helt fra virksomheden. De bliver begge i bestyrelsen, og Jens Winther vil varetage posten som bestyrelsesformand, men også arbejde med salgs- og projektudvikling. Det er kun Jens Winther, der trækker sig et skridt væk fra driften.

Til tops efter et halvt år
Den nyudnævnte adm. direktør kom til STB Byg i oktober 2020, hvor han overtog ansvaret for virksomhedens økonomifunktion. Det har dog hele tiden været planen, at direktørposten kunne komme i spil, hvis samarbejdet fungerede, oplyser ejerne.

– Jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for STB Bygs og STB Håndværks strategiimplementering og generelle forretningsudvikling. Der er ingen tvivl om, at virksomhederne har et solidt fundament at bygge på med en kompetent organisation og et godt fællesskab, siger Jan Boendorf Madsen.

STB Byg A/S og STB Håndværk A/S bor i eget domicil ved motorvejen nord for Vejle og beskæftiger små 100 medarbejdere. Firmaet beskæftiger sig med hoved- og totalentrepriser over hele landet samt egenproduktion inden for tømrer, murer-og støbeområdet.

Selskaberne ejes ligeligt af Jan Olesen og Jens Winther.

Læs alle navnenyheder her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder