CBRE

Nreps Woods henter Head of Letting i CBRE

Ninna Therkelsen er 1. maj tiltrådt som Head of Letting i den nordiske ejendomsinvestor Nreps kontorbrand, Woods.

Hun skifter fra en stilling som Senior Director og Head of Advisory & Transactions Service i erhvervsmægleren CBRE.

Ninna Therkelsen har 20 års erfaring inden for erhvervsejendomme og har de seneste 5 år været en central lederskikkelse i CBRE.

– Ninna Therkelsen har et indgående kendskab til branchen og ser ligesom os, hvordan andelen af fleksible kontorlejemål er i hastig vækst, og hvordan den udvikling er blevet yderligere forstærket af Corona-pandemien. Kunderne stiller stadig større og mere nuancerede krav til deres lejemål, og vi har hentet den helt rigtige profil til at styrke vores dialog med lejerne for at kunne imødekomme deres ønsker og behov, siger Head of Office Commercial & Operations Thomas Wenzell Gram-Olesen, Woods.

Læs også Nrep henter Thomas Wenzell Gram-Olesen til dansk kontorsatsning

Forventer en kraftig vækst i porteføljen i år
Ninna Therkelsen glæder sig over de nye udfordringer i et marked, hvor – fremhæver Thomas Wenzell Gram-Olesen – stadig flere virksomheder i stigende omfang ønsker at leje fleksibelt for eksempel som co-working og servicerede kontorer.

– Nrep er en virksomhed, hvor man trods sin vækst har formået at bevare den entreprenante ånd, og hvor der er højt til loftet. Det er i min verden en fantastisk platform at skulle arbejde ud fra, når man skal være med til at videreudvikle en forretning inden for kontorsegmentet, som er kommet stærkt fra start. Jeg glæder mig til at kunne bidrage til den udvikling sammen med det øvrige team hos Nrep, siger Ninna Therkelsen i en meddelelse.

Woods, der er ejet af Nrep, råder over fem kontorejendomme i Københavnsområdet, ’men forventer en kraftig vækst i porteføljen allerede i år’.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje