Halmstadgades Haver-projektet med 94 lejligheder i bydelen Christiansbjerg i Aarhus Nord. Illustration: Sleth

Innovater vinder aarhusiansk højhusprojekt

Ejendomsudvikleren Innovater med hovedadresse i Aarhus har netop vundet et større projekt i Aarhus.

Det drejer sig om et byggeri med 14 etager over terræn med 6.320 kvm boliger fordelt på 94 lejligheder. Over halvdelen af boligerne er familie-/delevenlige boliger, mens resten er mindre boliger. Derudover etableres en gæstebolig, fælleslokaler og en Netto-butik.

Projektet ligger i Halmstadgades i bydelen Christiansbjerg i Aarhus Nord.

– Vi er enormt glade for, at Aarhus Kommune valgte vores projekt som vinder af udbuddet med Halmstadgades Haver. Vi har sammen med Sleth forsøg at skabe noget nyt og spændende til et område, hvor der de kommende år vil ske en stor forandring. Halmstadgades Haver bliver et ’grønt’ projekt, hvor bæredygtighed og certificering vil blive vigtige elementer, men også de mange og store begrønnede altaner vil give projektet liv og en kant, vi tror adskiller os fra øvrige projekter i området, siger adm. direktør Morten Lykke, der reelt ejer Innovater med adresse i Aarhus og kontor på Frederiksberg.

FO skal drive et lokale i stueetagen med fællesskabende tilbud til området. Det vil fungere lidt som et udstillingsvindue for FO’s aktiviteter.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder