Bjørn Kirkegaard. Foto: Nordicals

Nordicals Odense henter tidligere chef i HD Ejendomme

Den erfarne ejendomsprofil Bjørn Kirkegaard med fortid i blandt andet HD Ejendomme, Home Erhverv Fyn og EDC Erhverv Poul Erik Bech tiltræder 1. juni som erhvervsmægler hos Nordicals Odense.

Bjørn Kirkegaard har de seneste syv år været erhvervs- og porteføljechef i HD Ejendomme, som i dag er blevet en del af Heimstaden som følge af danmarkshistoriens største ejendomshandel mellem de to svenske ejendomsinvestorer Heimstaden og Niam.

Læs mere i Danmarkshistoriens største ejendomshandel godkendt

Læs også Heimstaden køber Niam-ejendomme i Danmark for 12,1 milliarder kr.

Nordicals Odense-medindehaver Morten Nielsen glæder sig efter en travl start på året til at få Bjørn Kirkegaard med om bord.

– Bjørn Kirkegaards rutine og kompetencer matcher perfekt med vores ambitioner. Han kommer med et stærkt netværk, stor erfaring med både udlejning og salg af erhvervsejendomme samt stor viden omkring udvikling af erhvervs- og boligprojekter, siger Morten Nielsen.

Han tilføjer, at Nordicals Odense opruster yderligere på medarbejderfronten i løbet af de kommende måneder.

Nordicals beskæftiger på landsplan mere end 180 medarbejdere og meldte for nylig i forbindelse med offentliggørelsen af sin nettoomsætning, at erhvervsmæglerkæden har ambition om at vækste med 15 procent i 2021.

Læs mere i Nordicals holdt toplinjen i 2020 – vil vokse 15 procent i år

Læs også Ny partner på plads i Odense efter Mr. Nordicals’ exit

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder