Advokat Kim Hansen er netop tiltrådt som ny direktør i Sydkystens Ejendomsadministration, der nu skifter navn til Winadministration. Foruden at have været dirigent på over 700 generalforsamlinger i forskellige boligforeninger er han udpeget som boligdommer ved boligretten i København og på Frederiksberg. Derudover er han tilknyttet advokatvagten på Frederiksberg. Foto: Lindskov Communication

Ejendomsadministrator får ny direktør og skifter navn

Winadvokaternes Ejendomsadministration.

Det er Sydkystens Ejendomsadministrations nye navn.

Det oplyser det Greve-baserede ejendomsadvokatfirma Winadvokater, som advokaterne og partnerne Allan Schouw-Petersen og Morten Winsløv er indehavere af.

Advokaterne Morten Winsløv (til venstre) og Allan Schouw-Petersen står bag Winadvokater. Foto: Lindskov Communication

I forbindelse med advokatfirmaets nye ejendomsejendoms­administration investerer advokatfirmaet i nye it-løsninger, der skal komme virksomheden og kunderne til gavn på tværs af opgaver og forretnings­områder.

Advokat Kim Hansen, 44 år, er hentet fra ejendomsadministrationsselskabet SWE til at stå for forandringerne. Han afløser statsautoriseret ejendomsmægler Marianne Brichmann Andersen, der efter 36 år er gået på pension, men hjælper med overdragelse.

Winadvokater arbejder inden for områder som erhvervsret, privatret og ejendomsret. Herudover driver advokatvirksomheden Winadvokaternes Ejendomsadministration, der håndterer administrative opgaver og løser juridiske sager for over 1.000 lejemål inden for både grundejerforeninger, udlejning og ejer- og andelsboligforeninger.

Navneskiftet til Winadvokaternes Ejendomsadministration sker i forbindelse med leder- og generationsskiftet i ejendomsadministrationen.

Læs alle navnenyheder her

Læs alle ejendomsrelaterede advokatnyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder