Nuværende adm. direktør i Colliers International Danmark, Peter Winther (til venstre), og Carsten Gørtz Petersen, der tiltræder topposten den 1. maj. Foto: Colliers

Colliers udpeger ny CEO efter Peter Winther

Efter 12 år som adm direktør har 63-årige Peter Winther ønsket at trække sig tilbage fra stillingen som CEO for at dedikere sin fulde tid til transaktioner og rådgivning for store institutionelle og internationale kunder som Executive Director med ansvaret for en ny, integreret, landsdækkende Capital Markets-afdeling.

Det oplyser Colliers i en meddelelse.

– Tre år efter fusionen med Sadolin & Albæk er det lykkedes at opnå positionen som markedsleder på landsplan, og det glæder mig at give stafetten videre efter et 1. kvartal i år med markant vækst og masser af forretning i vores pipeline. Min passion har altid været Capital Markets og de store transaktioner. Dem føler jeg, at jeg stadig har mange af mig i, og derfor ønsker jeg at lægge alle mine kræfter i dette område. Samtidig får vi organisatorisk samlet vores afdelinger for Capital Markets i et nationalt team, så vi kan optimere og strømline vores tilgang til kunderne, siger Peter Winther.

Læs også Colliers køber Sadolin & Albæk

Læs også Peter Winther om Colliers-fusion: To forskellige virksomhedskulturer

Carsten Gørtz Petersen bliver ny CEO
Ny adm direktør bliver partner og direktør Carsten Gørtz Petersen, der i en årrække har haft ansvaret for Colliers’ og tidligere Sadolin & Albæks kontor i Aarhus. Med sig bringer han over 15 års erfaring i den kommercielle ejendomsbranche og yderligere 20 års erfaring inden for finansiel rådgivning overvejende i ejendomsbranchen.

– Jeg er stolt over at træde ind i rollen som adm. direktør med det daglige ansvar for hele virksomheden. Vi er generelt i gang med at professionalisere vores forretning, vores systemer og de måder, vi betjener vores kunder på.

– Vores overordnede strategi er at skabe grundlaget for fremtidig vækst, det vil sige én stærk digital platform, strømlinede operationer og øget fokus på Capital Markets. Derfor har jeg efter nøje overvejelser valgt at takke ja til stillingen, da det betyder, at Peter Winther og jeg hver især kan dedikere vores tid der, hvor vi kan skabe mest værdi, forklarer Carsten Gørtz Petersen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Carsten Gørtz Petersen. Foto: Colliers

Ser stort vækstpotentiale
Målet for Colliers er en fordobling af omsætningen i 2025. Det kræver ifølge Carsten Gørtz Petersen en række aktiviteter, som involverer kontinuerlig forandring af forretningen.

– Det er ikke vores mål at fastholde forretningsomfanget, som det er. Tværtimod ser vi et stort vækstpotentiale både i opkøb, men først og fremmest i optimering af vores daglige operationer. Derfor har vi allerede sidste år ansat en række nøglepersoner, som skal drive den transformation. Alene i 1. kvartal af 2021 har vi budt velkommen til 15 nye medarbejdere på tværs af alle afdelinger.

Læs mere i Colliers vil fordoble omsætning i 2025

Carsten Gørtz Petersen bliver ny adm. direktør den 1. maj. Både han og Peter Winther fortsætter i bestyrelsen og som partnere i Colliers.

Læs også Colliers tilfreds trods halveret overskud i 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder