Peter Schnell Jensen. Foto: Presse

Ny senior investment manager i Industriens Pension Ejendomme

Industriens Pension har ansat 47-årige Peter Schnell Jensen i en specialistrolle som senior investment manager i teamet for danske ejendomsinvesteringer. Han kommer fra en stilling som senior manager i revisions- og konsulenthuset PwC.

Som senior investment manager i Industriens Pension skal Peter Schnell Jensen arbejde med investeringer og projektudvikling på ejendomsområdet. Han får en central rolle i den fortsatte udbygning af Industriens Pensions voksende portefølje af danske ejendomme.

Peter Schnell Jensen har i 20 år arbejdet med forskellige aspekter af ejendomsinvesteringer og ejendomsforvaltning. I de seneste fire år har han arbejdet som senior manager i PwC, hvor han blandt andet har rådgivet pensionsselskaber og kapitalfonde om ejendomstransaktioner, ejendomsudvikling og bæredygtighed.

Før PwC-tiden arbejdede Peter Schnell Jensen i en lang årrække med ejendomstransaktioner og ejendomsforvaltning i det nuværende Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og tidligere i flere andre ministerier.

Fokus på danske boligejendomme
I Industriens Pension kommer Peter Schnell Jensen til at referere til ejendomsdirektør Søren Tang Kristensen, der glæder sig over ansættelsen.

– Peter Schnell Jensen kommer med en meget solid erfaring inden for ejendomsinvesteringer og ejendomsudvikling. Jeg er overbevist om, at han kan være med til at sikre Industriens Pension fortsat solide afkast på området samtidig med, at vi fortsætter med at udbygge vores portefølje af især danske boligejendomme, siger Søren Tang Kristensen.

Aktuelt udgør Industriens Pensions ejendomsinvesteringer 10,6 milliarder kr., hvoraf danske ejendomme udgør 6,1 milliarder kr. Det er planen, at de danske ejendomsinvesteringer ’fortsat skal vokse betydeligt over en årrække’, lyder meldingen.

Peter Schnell Jensen tiltræder den 3. maj.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder