Rikke Lykke. Foto: Patrizia

Ny kampagne sætter lys på ejendomsbranchen som karrierevej

Ejendomsbranchen skal gøres mere synlig og attraktiv som karrierevej for den kommende generation af medarbejdere.

Derfor har ejendomsbranchens erhvervsorganisation, Ejendomdanmark, netop søsat en rekrutteringskampagne, som skal sikre en større tilstrømning af arbejdskraft til branchen de næste mange år.

Ejendomsbranchen vokser, og vil som mange andre brancher mangle medarbejdere frem mod 2030, når en stor del af Danmarks arbejdende befolkning går på pension. Konkret bliver der mangel på for eksempel ejendomsadministratorer, Asset Managers, ejendomsteknikere og -udviklere, erhvervsmæglere, akademikere og kontoransatte, varsler Ejendomdanmark.

– Vi skal sikre, at fremtidens kloge hoveder får øjnene op for, at ejendomsbranchen tilbyder attraktive arbejdspladser og kan være vejen til en god, meningsfuld karriere. Branchen går forrest, når det handler om at få skabt bæredygtige og attraktive boliger, arbejdspladser og byrum. Samtidig bidrager den til økonomisk vækst i Danmark, siger adm. direktør Jannick Nytoft, Ejendomdanmark.

Kampagnes arbejdsgruppe
Rikke Lykke, European Head of Asset Management i Patrizia, og Britta Jespersgaard, direktør i Prodomus, og Iben Rindom, HR-chef i Deas, sidder med i kampagnes arbejdsgruppe. De skal bidrage til at sikre, at kampagnen bliver en succes. For dem er det blandt andet vigtigt, at ejendomsbranchen tager ansvar og handler aktivt for tiltrækning af fremtidens talenter.

Rikke Lykke fremhæver, at vi i gennemsnit tilbringer mere end 20 timer om dagen i den ene eller anden bygning.

– Som del af branchen er man med til at influere mange menneskers hverdag. Det er en branche med stor fokus på lejere, service, digitalisering, grøn omstilling og bæredygtighed mv. Og så er det en branche, der byder på en spændende og afvekslende hverdag, hvor man får lov til at udvikle sig og få en dynamisk karriere, siger Rikke Lykke.

Se også Her er de 35 talenter på Ung i Ejendom Talentlisten 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje