Adm. direktør Michael Rusborg, CBRE GWS Danmark. Foto: CBRE

CBRE køber dansk FM-selskab med 850 ansatte

CBRE GWS Danmark har underskrevet aftale med ejerne af Intego om at overtage det danske facility management-selskab med hovedsæde i Aalborg og med kontorer i 15 danske byer, herunder i København, Aarhus og Esbjerg.

Transaktionssummen er ikke oplyst.

Med opkøbet af Intego med 850 medarbejdere styrker CBRE sin position på markedet inden for integreret facility management.

– Integos landsdækkende netværk af teknikere vil gøre det muligt for CBRE at nå endnu bredere ud til kunderne i ambitionen om at tilbyde helhedsorienterede, konkurrencedygtige og fremtidssikrede tekniske løsninger. Det er intentionen at videreføre det bedste fra begge virksomheder og skabe synergier til gavn for både medarbejdere og kunder, oplyser CBRE GWS Danmark.

– Vi har samarbejdet med Intego i mange år og kender deres kompetencer og høje tekniske niveau inden for de ydelser, de leverer. Jeg er derfor meget glad for, at denne palet nu bliver en del af det, vi hos CBRE kan tilbyde vores kunder, siger adm. direktør Michael Rusborg, CBRE GWS Danmark.

CBRE GWS er verdens største udbyder af komplette løsninger inden for facility management og strategisk ejendomsrådgivning.

Overskud på 25 millioner kr.
Hos sælger er adm. direktør Jens Frost Mikkelsen, Intego, også tilfreds.

– Det bliver et spændende nyt kapitel for Intego og vores medarbejdere. Vi har en lang og stolt tradition inden for vores fagområde, og jeg er sikker på, at vi i CBRE har fundet den helt rette ejer til at videreføre denne tradition på bedste vis med respekt for det gode arbejde, der ligger til grund herfor, siger Jens Frost Mikkelsen, der hidtil har ejet 30 procent af Intego.

Handlen er underlagt konkurrencegodkendelse hos de danske myndigheder, og efter godkendelsen vil Integos cirka 850 ansatte blive forenet med de cirka 300 personer i CBRE GWS Danmark.

Intego A/S har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020/21. I 2019/20 steg selskabets nettoomsætning med 3,3 procent til 738 millioner kr., mens resultatet før skat omvendt faldt med 19,5 procent til 25,4 millioner kr. fra 31,6 millioner kr. året før.

Læs også Ny direktør for CBRE GWS Danmark

 

Fakta: CBRE og CBRE GWS

– CBRE og CBRE GWS er selvstændige juridiske enheder under CBRE Group Inc, som er et amerikansk ejendomsrådgivnings-, investerings- og integreret facility management-selskab

– CBRE opererer inden for rådgivnings- og investeringsdelen, mens CBRE GWS leverer integrerede facility management-ydelser

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder