Sivholm er en del af Engholmene, som er Københavns nye kanalby i den sydlige del af Inderhavnen. Foto: NPV

NPV overrasket over hurtigt salg af eksklusive byhuse i ny kanalby

– Interessen for boligøerne i Københavns nye kanalby Engholmene har været enorm, og allerede nu kan NPV melde udsolgt på de eksklusive byhuse på den private boligø Sivholm.

Det oplyser ejendomsudvikleren NPV om de 43 byhuse på Sivholm, som er en del af Engholmene i Københavns nye kanalby i den sydlige del af Inderhavnen.

Samme tendens gør sig gældende i forhold til penthouseboligerne på de fire andre boligøer Kærholm, Lyngholm, Myrholm og Tangholm, lyder meldingen fra NPV.

– Vi har haft en god fornemmelse af hele projektet fra starten, men at boligerne på Engholmene er blevet revet væk i det tempo, som det har været tilfældet, har alligevel overrasket os – og vi havde slet ikke forudset, at de eksklusive boliger, såsom byhusene på Sivholm og de store penthouseboliger på de øvrige øer, var den type boliger, vi først måtte melde udsolgt på, siger salgschef Anita Kviesgaard, NPV.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sivholm er en del af Engholmene, som er Københavns nye kanalby i den sydlige del af Inderhavnen. Foto: NPV

Anita Kviesgaard siger om efterspørgslen:

– Det er skønt at se, hvordan det både er familier med børn, par og singler, der har taget Sivholm til sig. Vi oplever, at interessen for både Sivholm og de øvrige boliger på Engholmene kommer fra både den unge og den ældre generation, og det var netop målet med Engholmene. Derfor spænder boligerne på Engholmene også fra toværelses lejligheder til penthouseboliger og eksklusive byhuse på Sivholm. Vi har ønsket at skabe et byområde, hvor der er plads til at leve alle livets faser.

NPV-koncernen er helejet af familien Schaumann – formelt via Susse Puk Schaumann og Sophie Luscombe-Schaumann, der er Jens Schaumanns døtre.

Læs også NPV afviser også vildledende boligstørrelser – overvejer modtræk mod forbrugerombudsmanden

Læs også Forbrugerombudsmanden: NPV, Niels Hald Amager og Lone Bøegh Henriksen har vildledt

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder