Anita Simaza er ny chef for logistik- og industrisegmentet i Newsec Advisory. Foto: Newsec

Ny chef for logistik og industri i Newsec

Erhvervsmæglerkoncernen Newsec Advisory har udnævnt Anita Simaza til ny chef for logistik- og industrisegmentet.

Siden 2011 har hun specialiseret sig inden for logistiksegmentet med et paneuropæisk perspektiv. Anita Simaza tiltræder Newsec på konsulentbasis og vil være baseret i Amsterdam.

– Anita Simaza er meget kompetent og dedikeret, og med sin store ekspertise og solide erfaring inden for logistik vil hun være en glimrende tilføjelse til vores virksomhed i forhold til yderligere at styrke vores ejendomsrådgivningsudbud til store, internationale investorer og globale lejere, siger Max Barclay, nordisk chef for Newsec Advisory.

Anita Simaza var indtil sommeren 2020 chef for ’Logistics and Industrial Europe’ i BNP Paribas Real Estate, og før det var hun direktør for europæiske værdiansættelser i Prologis. Anita Simaza er Mrics-autoriseret valuar og uddannet i Business of Real Estate fra Oxford Brookes University.

– I mange år har jeg haft fornøjelsen af at opbygge et forhold til flere af Newsecs medarbejdere, og jeg er motiveret til at arbejde sammen om fortsat at styrke Newsecs markedsposition, siger Anita Simaza, chef for logistik- og industrisegmentet i Newsec Advisory.

Seniorpartner Morten Jensen er adm. direktør i Newsec Advisory i Danmark.

Læs også Newsec Advisory i Danmark: Flot afslutning på 2020 giver optimisme

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje