Ny podcast: Kontorbyggeri i Odense, Ørestad-salg og BIG’s køb af Pihl

Skal du i haven i weekenden eller måske ud at nyde byen. Så er der nu en helt frisk podcast til ørerne på vejen.

Kamilla & Kompagni ser denne gang nærmere på Jernbanebyen, der fik en perlerække ligesom hovedbanegården i Aarhus, på at flere vil ind og formidle ejendomme til udenlandske investorer og på en ikonisk ejendom, der er blevet solgt.

Du kan komme tæt på landechef i Castellum Bettina Lange om, hvorfor Castellum valgte at sælge Neroport i Ørestad og få indblik i, hvorfor det første til et salg, at en lejer sagde op.

Du kan også komme med bag facaden på PFA Ejendommes investeringsstrategi, når Executive Director Mikael Fogemann fortæller om, hvorfor PFA byggeri kontorer i Odense, hvem de har valgt som samarbejdspartnere, og hvorfor de institutionelle bevæger sig så langt væk fra core-strategien. Og så er BIG’s adm. direktør, Sheela Søgaard, med på en linje fra New York, hvor hun fortæller, hvordan de – forhåbentlig – får både bedre top- og bundlinje af at købe sig ind i Pihl & Søn.

Hør hele podcasten her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder