Den 25.767 kvm store kontorejendom på Lautrupbjerg 8-10 i Ballerup. Foto: Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Nets’ tidligere hovedsæde solgt for små 300 millioner kr.

Bygningsstyrelsen har netop købt den 25.767 kvm store kontorejendom på Lautrupbjerg 8-10 i Ballerup.

Det sker for 278,5 millioner kr. med overtagelse i juli.

Sælger af ejendommen er City Property Holding, som er et dansk, familieejet investeringsselskab.

– Vi har været glade for vores ejerskab af ejendommen, der ikke længere passer til vores strategiske fokus. Vi er meget tilfredse med aftalen med Bygningsstyrelsen og vores samarbejde med vores rådgivere Nordanö og WTC Advokater, siger direktør Hans Henrik Klovborg, City Property Holding.

Nets’ tidligere hovedkontor
Bygningsstyrelsen har på vegne af forsvaret erhvervet det tidligere hovedkontor for betalingsvirksomheden Nets. Aktuelt er Mastercard lejer i ejendommen, men selskabet fraflytter i år. Bygningsstyrelsens køb af ejendommen blev torsdag formelt godkendt af Folketingets Finansudvalg.

Nordanö har været eksklusiv finansiel rådgiver for City Property Holding i forbindelse med salget af ejendommen, som udover kontordel har særlige kvaliteter og høje standarder inden for serverrum og sikkerhed. Det har været vigtigt for forsvaret i sin opprioritering af aktiviteter inden for cybersikkerhed.

 

Fakta

– Ejendom: Lautrupbjerg 8-10 i Ballerup

– Areal (lejebærende): 25.767 kvm

– Pris: 278,5 millioner kr

– Køber: Bygningsstyrelsen (på vegne af forsvaret)

– Sælger: City Property Holding A/S

 

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder