’Generationernes Træhus’ med 122 boliger på Robert Jacobsens Vej i Ørestad. Illustration: Sweco Architects og JJW Arkitekter

162 almene boliger på vej på Amager

64 almene ungdomsboliger og 98 almene familieboliger – i alt 162 boliger – kan være på vej til at blive til virkelighed, hvis Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune mandag den 26. april giver grønt lys til at støtte projekterne med over 30 millioner kr.

Teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (Ø) er positiv over for projekterne fordelt på to byggerier på Amager.

Det ene er ’Generationernes Træhus’ og skal ligge i Ørestad Syd på Robert Jacobsens Vej. Projektet består af 122 boliger, hvoraf 32 er ungdomsboliger, 34 er seniorbofællesskabslejligheder og 56 er familieboliger. Det andet byggeri er på Strandlodsvej og består af 8 almene familieboliger og 32 almene ungdomsboliger.

– Med de to projekter får vi skabt boliger i København med rimelige huslejer, og samtidig får vi skabt sammenhængskraft på tværs af generationer, når de forskellige boligformer blandes. Begge projekter taler godt ind i vores dagsorden om at skabe flere boliger, som folk med almindelige indkomster kan komme i nærheden af, og derfor er jeg glad for, at 3B ønsker at bidrage med endnu flere almene boliger til det københavnske boligudbud, siger Ninna Hedeager Olsen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder