The Residence CPH på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn er tegnet af Mangor & Nagel Arkitekter. Foto: Astrid Rasmussen

Mangor & Nagel øger overskud med 55 procent

Fremgangen fortsatte i 2020 for Mangor & Nagel Arkitekter, viser årsregnskab.

Nettoomsætningen er steget til 70 millioner kr. fra 65 millioner kr. i 2019, mens resultatet før skat er vokset til 4,6 millioner kr. fra 3,0 millioner kr. – en stigning på 55 procent.

Ledelsen i Mangor & Nagel Arkitekter betegner resultatet som ’meget tilfredsstillende’.

Selvom coronakrisen har medført bølgegang i antallet af opgaver for arkitektfirmaet grundlagt i 1948 har Mangor & Nagel særligt i 2. halvår af 2020 været begunstiget med en generel positiv ordretilgang, der har resulteret i omsætningsfremgang – en tendens, der ser ud til at fortsætte i det nye år, lyder meldingen.

Sprudlende afslutning på 2020
– 2020 startede som et glas vand uden bobler, men sluttede som et glas sprudlende champagne, siger adm. direktør Bente Priess Andersen, Mangor & Nagel.

Fremgangen er – ifølge direktøren – et udtryk for, at arkitektfirmaet med hovedkontor i Frederikssund og kontorer i København og Roskilde på trods af en international sundhedskrise med nedlukning og omstilling til hjemmearbejde og onlinemøder har haft en god projektstyring.

Da Coronakrisen indtraf, undgik Mangor & Nagel fyringer, og har endda øget sin bemanding betragteligt. Hen mod årsskiftet rundede virksomhedens 100 ansatte.

Projekter
Mangor & Nagel Arkitekter beskæftiger sig i stigende grad med udvikling af nye byer og bydele og har det seneste år blandt andet vundet byudviklingsprojekter ved Slagelse, Frederiksbro i Hillerød og Køge Kyst samt renoveringsprojekter på DTU og ved Nøjsomhed. Desuden er blikket rettet mod de øvrige nordiske lande, hvor Mangor & Nagel blandt andet har budt på flere konkurrencer i Norge – og senest vundet en større planlægningsopgave i Bergen.

Mangor & Nagel har tidligere tegnet The Residence CPH på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn. Boligkomplekset med 179 lejligheder blev i marts købt af den nordiske ejendomsudvikler og -investor Nrep.

Læs mere i Nrep køber The Residence CPH

Mangor & Nage A/S havde på balancedagen 31. december 2020 aktiver for i alt 43 millioner kr. mod en balancesum på 37 millioner kr. året før, mens egenkapitalen er vokset til 11 millioner kr. fra 8 millioner kr. ultimo 2019 – svarende til en ny soliditetsgrad på 26 procent.

 

Seneste årsregnskaber – Mangor & Nagel Arkitekter

Kilde og tabel: Mangor & Nagel A/S’ årsrapport 2020

Læs alle arkitektnyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder