Udviklingsdirektør Ulrik Steen Jensen, Ikano Bolig. Foto: Ikano Bolig

Ikano Bolig ansætter udviklingsdirektør

For anden gang i år ansætter ejendomsudviklingsselskabet Ikano Bolig nye medarbejdere. Denne gang har den svenskejede boliginvestor ansat Ulrik Steen Jensen som udviklingsdirektør, Michael Hedegaard Jensen som projektleder for social bæredygtighed og Lars Hjorth Stræde som business controller.

Den nye udviklingsdirektør Ulrik Steen Jensen kommer fra en stilling som byggeudviklingschef i KAB, mens Lars Hjorth Stræde senest har været konsulent for Nrep. Endelig har Michael Hedegaard Jensen arbejdet som leder for boligsociale indsatser i Boligforeningen 3B.

Ikano Boligs adm. direktør, René Brandt, var med til at etablere Ikano Bolig i 2017.

Læs også Ikano Bolig indtager Danmark: Her er vores største styrker

 

Fakta: Ikano Bolig

– Ikano Bolig er en del af den svenskejede Ikano Group, der består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion og forsikring

– Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien, der også står bag Ikea

– Adm. direktør René Brandt var med til at etablere Ikano Bolig i 2017

– I september 2018 offentliggjorde Ikano Boligs sit første boligbyggeri i Danmark. Det er i Greve. Siden er flere projekter blevet præsenteret

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder