Resights er anført af CEO, medejer og medstifter Lars Horsbøl (til venstre) samt CTO, medejer og medstifter Mikkel Duif. Foto: Resights

Startup giver adgang til skjulte transaktioner

Den danske startupvirksomhed og ejendomsdataplatform Resights har netop lanceret en særdeles omfattende transaktionsdatabase over landets største ejendomshandler fra 2019 og frem til i dag.

Det oplyser SaaS-virksomheden Resights, som i sommeren 2020 blev etableret af CEO Lars Horsbøl og CTO Mikkel Duif. SaaS er en forkortelse for ’Software as a Service’, mens Resights-navnet er en sammentrækning af ’Real Estate Insights’.

Indtil nu har informationer om en lang række ejendomshandler i Danmark været svært tilgængelige, men det laver Resights om på via selskabets nye transaktionsdatabase. Databasen indeholder informationer om alle større ejendomstransaktioner, både tinglyste handler og selskabshandler.

Dermed gør Resights det nemt for ejendomsbranchens aktører at holde sig opdateret – en opgave, der bestemt ikke er ligetil. Det skyldes, at mange handler ikke bliver offentliggjort, og når de gør, kræver det ofte et større detektivarbejde at finde alle informationer om transaktionen.

Vil øge øget transparens 
– Transaktionsdatabasen er et resultat af et 5 måneders langt internt projekt, hvor vi med hjælp fra vores egen platform har formået at skabe en dybdegående database over de større transaktioner. Vi tror på, at markedet bliver mere effektivt gennem øget transparens og vores transaktionsdatabase vil uden tvivl være med til at øge gennemsigtigheden i markedet, siger Lars Horsbøl, der i øvrigt var med på Estate Medias Ung i Ejendom Talentlisten 2020.

Blot ni måneder efter etableringen af Resights er virksomheden i dag vokset til 14 medarbejdere.

En af de første investorer i tech-virksomheden var serieiværksætter Michael Mortensen, der står bag og er involveret i en lang række selskaber, men som mest er kendt for at være medstifter og medejer af udviklings- og entreprenørselskabet Casa.

Læs også Ny aktør vil levere data til ejendomsbranchen

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder