Franz Ødum. Foto: C.F. Møller Architects / Mew

Ny C.F. Møller-chef i København

C.F. Møller Architects i København benytter med afgangen af afdelingsdirektør Mette Lyng Hansen, som til juni tiltræder som adm. direktør i Gottlieb Paludan Architects, muligheden for at reorganisere sig og etablere en stilling som afdelingschef. Dermed får kontoret i København en ledelsesstruktur, der matcher C.F. Møllers øvrige kontorer og skaber tydelig fordeling af ledelsesrollerne.

Det oplyser arkitektfirmaet.

Den nye afdelingschef Franz Ødum er fundet internt. Franz Ødum kom til C.F. Møller Architects i 2011 som projektleder og har især arbejdet med en række boligprojekter og udviklingsopgaver, og har siden 2016 også haft titel af associeret partner.

– Siden ankomsten til C.F. Møller har Franz Ødum udvist et stort talent for både arkitektur og ledelse, og vi er både glade og stolte over, at Franz Ødum nu indtræder i rollen som afdelingschef, og at vi samtidig nu udnytter muligheden for at skabe en strømlinet organisation i forlængelse den udvikling C.F. Møller befinder sig i, siger Lone Wiggers, partner og arkitekt i C.F. Møller i København.

Ny ledelse i København
Franz Ødum får første arbejdsdag i sin nye rolle 1. maj, men begynder allerede nu at sætte sig i afdelingschefstolen samtidig med, at han vil fortsætte som projektleder på sine igangværende projekter.

– Jeg er meget glad for denne mulighed, og jeg glæder mig til at komme i gang med, hvad jeg både ser som en ny rolle, men også en udbygning og styrkelse af mit nuværende arbejde, fortæller Franz Ødum.

Ledelsen af kontoret i København består dermed af partnerne Mads Mandrup Hansen og Lone Wiggers, chef for konkurrenceafdelingen Thue Borgen Hasløv og afdelingschef Franz Ødum.

Franz Ødum kom til C.F. Møller i 2011 fra Juul Frost Arkitekter og er uddannet på arkitektskolen i Aarhus.

Læs alle arkitektnyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder