Den 20.000 kvm store ejendom på Tonsbakken 16-18 i Skovlunde. Ejendommen består især af kontorer med en lille andel let produktion og lager. Foto: Presse

Køber 20.000 kvm stor ejendom i hovedstaden

Ejendomsforvalteren Kristensen Properties med rødder i Aalborg har købt en cirka 20.000 kvm stor ejendom på Tonsbakken 16-18 i Skovlunde.

Ejendommen anvendes overvejende til kontorer med lejere som Swarco, Siemens og Dantec Dynamics. Kristensen Properties har ambition om at opgradere ejendommen og øge udlejningsgraden, som det er gjort i Teknikerbyen i Virum, oplyser erhvervsmægleren Cushman & Wakefield RED, der har formidlet salget.

Ejendommen i Mileparken er solgt i en selskabshandel, hvor Kristensen Properties 1. april overtog ejerselskabet af K/S Tonsbakken, Skovlunde.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre prisen.

Kristensen Properties-koncernen anført af adm. direktør Kent Hoeg Sørensen, der ejer Kristensen Properties A/S sammen med Mette Kold, forvalter egen- og fremmedkapital disponeret til investeringsejendomme på vegne af blandt andet professionelle og institutionelle investorer, investeringsselskaber og banker.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder