Forhenværende partner Jesper Rasmussen (til venstre) og Casper Abild, der er ny partner i Nordicals København. Foto: Nordicals

Medstifter stopper som partner i Nordicals København

Medstifter Jesper Rasmussen stopper som partner i Nordicals København, oplyser det københavnske erhvervsmæglerfirma.

Det sker, efter Jesper Rasmussen i 2002 sammen med John Lindgaard, Oscar Meldgaard og Jens Juel Ulrich stiftede Nybolig Erhverv København, som i 2019 skiftede navn til Nordicals København.

– Det har været en fantastisk oplevelse at være med til at lægge fundamentet for en virksomhed, der i dag har en veldefineret forretningsstrategi, tårnhøj faglighed og drevet af ambitiøse kollegaer, der hver dag arbejder målrettet for at yde vores klienter den bedst tænkelige rådgivning og service. Jeg er stolt over at kunne forlade en virksomhed i topform, siger Jesper Rasmussen, nu forhenværende partner i Nordicals København, i en meddelelse.

Jesper Rasmussen var med til at stifte Nybolig Erhverv City i 1995 og har derfor sammenlagt været partner i 26 år.

I stedet for Jesper Rasmussen er 30-årige Casper Abild indtrådt som ny partner i Nordicals København. Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og hentet fra egne rækker.

Jesper Rasmussen har de seneste år planlagt sin fratrædelse og ser nu frem til at bruge kræfter på andre ting af både professionel og privat karakter. Jesper Rasmussen opsagde sit partnerskab sidste år til ophør per 31. december 2020 og med fratrædelse den 1. maj 2021.

– Jesper Rasmussen har været en hjørnesten fra dag ét, bidraget målrettet til udviklingen af virksomhedens professionelle profil og udvist stor dedikation – det siger vi stor tak for. Selv har jeg haft glæde af at arbejde tæt sammen med Jesper i mange år, og jeg sætter stor pris på vores såvel professionelle som personlige relation, siger Jacob Lund, adm. direktør og partner i Nordicals København.

Ung profil får plads i partnerkredsen
Den nye partner og hidtidige Associate Director Casper Abild har de seneste år i samarbejde med Jesper Rasmussen styret komplekse transaktioner i mål.

– Casper Abild har demonstreret stærke forretningsmæssige evner og viljen til at søge samarbejdet, såvel internt som eksternt. Samtidig har han et naturligt ejendomstalent og et vindende væsen, suppleret af en usædvanlig skarphed i kraft af hans akademiske, finansielle og analytiske mindset, der gør, at han står rigtig stærkt i ejendomsbranchen – både nu og i fremtiden.

– Casper Abild har tilegnet sig forståelsen for de udfordringer som især de institutionelle investorer arbejder med, og han evner at yde målrettet rådgivning gennem en høj faglighed. Det glæder mig derfor oprigtigt, at de muligheder, vi har givet Casper Abild, nu kvalificerer ham til at træde ind i partnerkredsen, siger Jacob Lund.

Casper Abilds rolle
Casper Abild trådte ind på ejendomsscenen i 2014, først som studentermedhjælper i analyseafdelingen, siden som Investment Analyst, Associate Director og nu som partner.

– Jeg er meget beæret og stolt over tilbuddet om partnerskab i Nordicals København. Jeg glæder mig til at tage del i virksomhedens fortsatte vækst, men nu med en ny rolle som partner, der betyder, at jeg skal begynde at se tingene fra et større perspektiv end tidligere. Nu handler det fremadrettet både om klienterne og deres ejendomme, såvel som hele virksomheden, de professionelle relationer og de langsigtede strategiske og økonomiske mål, som jeg skal bidrage til sammen med den øvrige partnerkreds, siger Casper Abild.

Ifølge Jacob Lund bliver Casper Abilds rolle som partner i endnu højere grad at være med til at accelerere den positive udvikling i virksomheden, hjælpe det øvrige team med at knække koden ved komplicerede sager og bistå investorerne med rådgivning.

Ny partnerkreds og regnskaber
Partnerkredsen i Nordicals København består nu af Anders Bengtsson, Casper Abild, Jacob Lund, Mikkel Andersen og Stig Plon Kjeldsen.

Nordicals København A/S har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 faldet selskabets bruttofortjeneste til 32 millioner kr. fra 36 millioner kr., mens resultatet før skat dykkede til 8,8 millioner kr. fra 13,3 millioner kr. i 2018.

Læs mere i Bruttofortjenesten og bundlinjen falder også i Nordicals København

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder