De 26 dobbelthuse i boligområdet Hald Ege i det sydlige Viborg. Illustration: Atra Arkitekter

Rækkehuse skifter ejerskab i trecifret millionhandel

Crescendo, der udbyder investeringsejendomsprojekter, har købt 52 nye rækkehuse i boligområdet Hald Ege i det sydlige Viborg. Bag salget står ejendomsudvikleren Innovater. Salget til 114 millioner kr. sker allerede inden første spadestik og forventet overtagelse i sommeren 2022.

Det drejer sig om 26 dobbelthuse, hvor alle boliger på hver 105 kvm har egen have og carport.

Grunden ved Egeskoven på knap 6 ha giver mulighed for ekstraordinær stor udenomsplads.

– Vi er rigtig glade for projektet og at være en del af udviklingen af Viborg. Lokalplanen har været længe undervejs, og vi vil gøre vores ypperste for at levere noget, som alle kan være stolte af. Vi forventer os meget af den attraktive beliggenhed og er glad for, at Crescendo kunne se potentialet i det, vi betragter som et unikt projekt i Viborg, oplyser udviklingschef Michael K. Thomsen, Innovater.

Boligprojektet er tegnet af Atra Arkitekter og opføres af Vestergaard Konstruktion.

– Det har været et godt og konstruktivt forløb, og det er vores vurdering, at projektet kan tilbyde nogle særdeles interessante og velindrettede boliger i grønne omgivelser til glæde for både lejere og investorer. Vi er meget tilfredse med at have indgået denne aftale med Innovater og ser frem til at følge projektet tilblivelse med overtagelse medio 2022, siger Crescendos projektchef Joachim Rasmussen.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder