Arkitekt Mette Lyng Hansen tiltræder til juni som adm. direktør i Gottlieb Paludan Architects. Foto: Gottlieb Paludan Architects

Arkitektfirma henter ny topdirektør i C.F. Møller

Arkitekt Mette Lyng Hansen tiltræder til juni som adm. direktør i Gottlieb Paludan Architects med hovedkontor i København og med kontorer i Malmø, Oslo og Trondheim.

Mette Lyng Hansen er i dag leder af C.F. Møller Architects’ afdeling i København. Ansættelsen sker som led i et ledelsesmæssigt generationsskifte, der skal fremtidssikre Gottlieb Paludan Architects og ruste arkitektvirksomheden til yderligere international vækst, oplyser arkitektfirmaet.

Mette Lyng Hansen er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1993 og har lang erfaring inden for arkitektbranchen, både i Danmark og internationalt. Hun har bestridt forskellige ledelsesstillinger i branchen og har i 11 år har været del af C.F. Møller Architects, senest som direktør for arkitektfirmaets afdeling i København og som medlem af direktionen. Hun har blandt andet også været lokal projektleder for franske Atelier Jean Nouvel og hollandske OMA i forbindelse med projekteringen af DR’s Koncertsal og Blox.

Ny direktion
Mette Lyng Hansen overtager stillingen som adm. direktør fra Kristian Hagemann, der giver stafetten videre efter 18 år på posten. Hun vil sammen med de nyligt udnævnte kreative direktører Tine Kjærulff Bay og Thomas Bonde-Hansen udgøre den nye direktion i Gottlieb Paludan Architects.

Ledelsen vil desuden blive styrket med en ny tegnestuechef i nærmeste fremtid.

Gottlieb Paludan Architects har siden 2020 arbejdet med en ny ledelsesstruktur, der skal fremtidssikre organisationen og understøtte virksomhedens voksende internationale ambitioner.

Gottlieb Paludan Architects har i de senere år, sammen med Afry-koncernen, udviklet sig i en stadigt mere international retning og virksomheden løser i dag opgaver i både Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Holland, England og Kina, ligesom arkitektfirmaet i 2019 overtog den norske arkitektvirksomhed Tegn 3, som nu hedder Gottlieb Paludan Architects Norge.

Seneste offentliggjorte årsregnskaber
Gottlieb Paludan Architects A/S – grundlagt i København i 1901 – har endnu ikke fremlagt årsregnskab for 2020. I 2019 faldt selskabets omsætning til 81 millioner kr. fra 100 millioner kr., mens resultatet før skat dykkede til 3,9 millioner kr. fra 10,5 millioner kr. i 2018.

Siden januar 2018 har Gottlieb Paludan Architects været ejet af den svenske ingeniørkoncern Afry, som ved overtagelsen hed ÅF.

Læs alle arkitektnyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder