Cand.jur. Julie Marie Vendelby er tiltrådt som juridisk ansvarlig i Lintrup & Norgart. Foto: Muusfoto

Lintrup & Norgart henter juridisk ansvarlig

Cand.jur. Julie Marie Vendelby er tiltrådt som juridisk ansvarlig i Lintrup & Norgart, oplyser det københavnske erhvervsmæglerfirma.

36-årige Julie Marie Vendelby har det seneste 3,5 år været juridisk konsulent i brancheorganisationen Ejendomdanmark, hvor hun blandt andet har undervist i reglerne om boligudlejningsejendomme og i erhvervslejeret. Tidligere har hun været ansat ved de københavnske huslejenævn.

– Vi har siden slutningen af 2020 haft nogle forrygende travle måneder efter opbremsningen ved den første nedlukning herhjemme. Derfor er vi glade for at kunne byde Julie Marie Vendelby velkommen – vores tredje nyansættelse inden for få måneder. Vi ser frem til, at hun styrker vores juridiske arbejde og bidrager til at øge kundernes værdier, for eksempel ved at optimere lejekontrakter og salgsaftaler, siger adm. direktør og partner Stig Lintrup, Lintrup & Norgart, i en meddelelse.

Den nyansatte juridisk ansvarlige får blandt andet overordnet ansvar for vurderingsrapporter, leje- og købsaftaler samt due diligence. Desuden skal hun løfte den juridiske due diligence-proces ved salg af ejendomme for kunderne.

– Gennem mere end tre spændende år har jeg arbejdet og undervist i EjendomDanmark og dermed været del af en stor vidensbank. Jeg har været i kontakt med mange forskellige ejendomsejere og i berøring med mange hjørner af lovgivningen. Nu ser jeg frem til at sætte mine kompetencer i spil på en ny måde og til at tage del i ejendomsbranchen på en mere direkte og kommerciel måde, siger Julie Marie Vendelby.

Flere ansættelser
For nylig ansatte Lintrup & Norgart Jesper Rasmussen som erhvervsmægler. Han er uddannet finansøkonom og blev i sommer HD i finansiering fra CBS inklusive et semester ved Paris School of Business. Jesper Rasmussen er traineeuddannet i shipping og har desuden været analytiker i Capital Investment, der rådgiver og repræsenterer udenlandske ejendomsinvestorer i Danmark.

I december blev Marie Fabricius-Bjerre ansat som ansvarlig for digital markedsføring i Lintrup & Norgart. Hun er uddannet cand.merc. i kommunikation fra CBS med længere studieophold i både Californien og Australien. Marie Fabricius-Bjerre har før arbejdet med digital markedsføring i bureaukoncernen Groupm Danmark og er tilknyttet familievirksomhederne Meterion og Multitone, der omfatter ejendomme henholdsvis musikrettigheder efter hendes farfar, komponisten Bent Fabricius-Bjerre.

Partnerkredsen i Lintrup & Norgart består af de to stiftere, Stig Lintrup og Jesper Norgart, samt af Susan Hellner Lintrup og Peter Back. Kvartetten har senest fået følgeskab af Betina Hellner Lintrup som led i et langsigtet generationsskifte, og ejerstrukturen er åbnet for, at nye partnere kan blive optaget de kommende år.

Læs mere i Lintrup & Norgart tager hul på generationsskifte

Læs også Lintrup & Norgart tilfreds trods ny tilbagegang i 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder