Adm. direktør Rikke Faaborg Jarmer, Filmstationen. Foto: Filmstationen

Tidligere chef i By & Havn får topjob i Filmstationen

Nu forhenværende projektudviklingschef i By & Havn Rikke Faaborg Jarmer er ny adm. direktør i Filmstationen A/S.

Dermed skal Rikke Faaborg Jarmer stå i spidsen for at udvikle erhvervsdelen på den gamle Flyvestation Værløse til en kreativ bydel for filmbranchen og relaterede aktiviteter, som kan understøtte hinanden på tværs.

Filmstationen skal rumme alle led i filmkæden – fra uddannelse og innovative miljøer til produktion og oplevelser. Fællesskaber på tværs af kreative brancher skal understøtte udviklingen og bidrage til ’et helt særligt og skabende miljø’.

De to filmfolk og ejere, Thomas Kristensen og Anders Engelbrecht, glæder sig til at sætte endnu mere fart på Filmstationen med ansættelsen af Rikke Faaborg Jarmer som direktør.

– Med Rikke Faaborg Jarmer er det lykkedes at finde den helt rigtige direktør, som ud over sin mangeårige erfaring med udvikling af levende og bæredygtige bydele i Københavns nye udviklingsområder, har den rette energi, idérigdom og viljestyrke, som skal til for at lykkes med et projekt som dette, siger bestyrelsesformand Anders Engelbrecht, Filmstationen.

Dorte Mandrup bag masterplan
Arkitektfirmaet Dorte Mandrup har udarbejdet en masterplan for transformationen af bygninger og landskabsrum. Med det afsæt skal Filmstationen nu løftes ind i næste fase, fortæller Rikke Faaborg Jarmer, der glæder sig til at komme med om bord på det kreative hold, hvor der både skal udvikles, bygges og eksekveres.

– Filmstationen har energi og sjæl, det er et fantastisk og fascinerende område i al sin råhed, og de fysiske rammer er virkelig som skabt til at være et samlingssted for kreative kræfter. Bygningerne og arealerne realiserer ikke visionen i sig selv. Derfor er det afgørende, at vi også arbejder med fællesskaber og aktiviteter, som i tæt samspil med den fysiske transformation er med til at skabe værdierne og binde det hele sammen, siger Rikke Faaborg Jarmer.

Hun tiltrådte som adm. direktør i Filmstationen den 1. april. Den tidligere Flyvestation Værløse med den 3 km lange landingsbane har været brugt af forsvaret.

Rikke Faaborg Jarmer var i 13,5 år ansat i udviklingsselskabet By & Havn, som er ejet 95 procent af Københavns Kommune og 5 procent af staten. Hun sluttede med en stilling som projektudviklingschef, som hun forlod i marts.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder