København. Foto: Shutterstock

Niam finder Associate Director i Oskar Group

Mathias Hartmann Bonde er 1. april tiltrådt som Associate Director i Niams danske transaktionsteam. Han kommer fra en stillig som transaktionschef i projektudviklingskoncernen Oskar Group.

Foruden den danske forstærkning har den svenske ejendomsfond styrket sit transaktionsteam i Finland med Jan Malms som Director. Han kommer fra en Director-stilling i Catella.

I januar faldt danmarkshistoriens største ejendomshandel helt på plads, da Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkendte den tocifrede milliardhandel.

Det skete, efter Heimstaden og Niam 15. december 2020 skrev under på en handel til en samlet pris på 16,6 milliarder svenske kr., svarende til 12,1 milliarder danske kr., inklusive 946 millioner svenske kr. – 690 millioner danske kr. – for projekter under opførelse. I handlen købte Heimstadens datterselskab Heimstaden Bostad AB Niam AB’s danske ejendomsportefølje, som har været brandet og forvaltet under det danske ejendomsselskab HD Ejendomme.

Læs mere i Danmarkshistoriens største ejendomshandel godkendt

Læs mere i Heimstaden køber Niam-ejendomme i Danmark for 12,1 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder