Peter Gill, partner og Head of Capman Denmark. Foto: Capman

Ny chef for Capman Real Estate Denmark

Investment Director Peter Gill er blevet forfremmet til Head of Capman Real Estate Denmark og indtræder som partner. Peter Gill overtager stillingen fra Torsten Bjerregaard, som fortsætter som Managing Partner og medlem af Investment Committee.

Det oplyser den finske kapitalforvalter med flere ejendomsinvesteringer i Danmark.

Peter Gill kom til Capman i 2016 efter at være skiftet fra en stilling som Director i PwC’ ejendomsafdeling. Fra 2010 til 2016 var han Head of Corporate Finance i daværende Nybolig Erhverv København – i dag Nordicals København.

– Peter Gill har været med til at opbygge vores afdeling for fast ejendom i Danmark, og jeg er glad for at kunne meddele, at han bliver landechef for Capman Real Estate Denmark. Udover sine opgaver i forbindelse med transaktioner skal han administrere Københavnskontoret, siger Managing Partner Mika Matikainen, Capman Real Estate.

Seneste investering
Capmans ejendomsteam består af over 40 nordiske medarbejdere, hvoraf 7 har base i København. Capman har aktuelt over 3 milliarder euro – over 22 milliarder kr. – under forvaltning. Teamet er ved at opbygge sin tredje, nordiske value-add-ejendomsfond.

I efteråret 2020 sagde Mika Matikainen, at Capmans nye value-add-fond Capman Nordic Real Estate III – eller blot CMNRE III – i allernærmeste fremtid var klar til flere opkøb.

Det skete i forbindelse med, at Capman-fonden i et joint venture med danske Casa købte en 4.430 kvm stor undervisningsejendom på Lindevangs Allé 8-12 på Frederiksberg. Ejendommen skal tilbagetransformeres til kontorejendom.

Læs mere i Capman og Casa indleder samarbejde med opkøb på Frederiksberg

Læs også Finsk investor klar til flere investeringer efter danske opkøb

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje