Partner Peter Bauer Mols, Blue Ocean Properties. Foto: Privat

Ny aktør vil hjælpe internationale investorer

Blue Ocean Properties er navnet på en ny aktør i det danske ejendomsmarked, som fra denne måned vil hjælpe internationale investorer med at investere i indledningsvis danske og nordiske logistikejendomme.

Selskabet udspringer fra kapitalforvalteren og asset management-selskabet Blue Ocean Capital, der siden 2015 har haft sit primære virke inden for handler med europæisk havneinfrastruktur og logistikejendomme.

– Det dejligt, at vi nu er nået dertil, at vi opretter et dedikeret kontor i Danmark, der skal fokusere på ejendomskøb og ejendomsadministration i det nordiske ejendomsmarked, siger Managing Partner Jacob Ingemann Olsen, Blue Ocean Capital.

Peter Bauer Mols i spidsen
Han oplyser, at mange af selskabets kunder, typisk nordamerikanske og asiatiske kapitalforvaltere, har stor appetit på opkøb af logistikejendomme i Danmark og Norden.

– Dem vil vi nu kunne tilbyde en bedre service gennem en permanent lokal tilstedeværelse i Danmark, fremhæver Jacob Ingemann Olsen.

Ansvarlig for aktiviteterne i Danmark bliver Peter Bauer Mols, der netop har sagt farvel til 10 gode år som medindehaver af Nordicals i Trekantområdet. Han bliver ansvarlig for at opbygge et team og udbygge aktiviteterne i Skandinavien.

– I Peter Bauer Mols har vi fundet den til helt rigtige partner at starte det nye kontor op sammen med, siger Jacob Ingeman Olsen.

Kontor i Trekantområdet
Kontoret bliver etableret i Trekantområdet, som er kendt for sine mange logistikejendomme.

Peter Bauer Mols glæder sig selvsagt til sine nye udfordringer:

– Det bliver fantastisk nu at rådgive udenlandske investorer på købersiden. Jeg har gennem de sidste 15 år rådgivet primært sælgere af danske ejendomme, og jeg har en god fornemmelse for, hvilke parametre der er nødvendige for en god og sund transaktion.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder