København. Foto: Martin Heiberg

Endnu en udenlandsk erhvervsmægler åbner kontor i Danmark

Den tyske erhvervsmæglerkoncern Robert C. Spies Group går ind på det danske marked for at gøre det lettere for tyske investorer at investere i det danske ejendomsmarked.

Det sker med kontoråbning i København i forbindelse med etablering af selskabet Robert C. Spies Nordics ApS.

Det oplyser Robert C. Spies Group med i alt cirka 100 ansatte på hovedkontoret i Bremen og kontorer i Bremen Nord, Hamborg, Oldenburg, Frankfurt am Main og altså senest i København.

– Med Robert C. Spies Nordics ApS tilbyder vi også danske investorer assistance på det tyske investeringsmarked, siger Christoph-A. Böhme, chef for Investment Nordics i Robert C. Spies.

Forretningsmodel
Mæglerkoncernen, som rådgiver family offices, institutionelle investorer, fonde og privatpersoner i hele Tyskland om erhvervsejendomme, investeringsejendomme, ejendomsprojekter og byudvikling, har arbejdet med skandinaviske samfund og arkitekter i mange år.

– De skandinaviske tilgange til byplanlægning er overbevisende i deres samlede balance med et konstant højt kvalitetsniveau. Især København betragtes som et benchmark for udviklingen af ​​moderne byrum i europæiske hovedstæder. De kulturelle og etiske værdier i erhvervslivet har mange paralleller med dem i Nordtyskland – perfekte betingelser for at intensivere samarbejdet mellem vores kontor i Hamborg og København, siger Andreas Fuchs, der er ansvarlig for Projects & Development-segmentet i Robert C. Spies og adm. direktør i Robert C. Spies Nordics ApS.

Managing Director Andreas Fuchs, Robert C. Spies Nordics ApS. Foto: Robert C. Spies

Mere tysk og svensk
Så sent som i slutningen af februar breakede Estate Media nyheden om, den svenske erhvervsmægler og ejendomsrådgiver Croisette Real Estate Partners også netop havde stiftet selskab i Danmark og nu går efter at blive en betydelig spiller i det danske marked.

Læs mere i Svensk erhvervsmægler vil erobre dansk marked

I juli 2020 meddelte de to indehavere af daværende Home Erhverv, Mikkel Søby og Henrik Svane, at de havde solgt den danske mæglerkæde til den internationale erhvervsmæglerkæde Engel & Völkers med hovedkvarter i Hamborg, hvorefter Home Erhverv per. 1. september skiftede navn til Engel & Völkers.

Læs mere i Home Erhverv bliver en del af tysk kæmpe og får nyt navn og koncept

Læs også Samarbejdsaftale med Home Erhverv er den største kontrakt med et helt land for Engel & Völkers

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder