Den 10.200 kvm store kontor- og lagerejendom på Industriparken 21 i Ballerup. Foto: Wihlborgs

Svensk investor bag trecifret millionopkøb

Det skånskbaserede ejendomsselskab Wihlborgs med en dansk del, som arealmæssigt udgør cirka en tredjedel af den samlede portefølje, har købt en 10.200 kvm stor kontor- og lagerejendom på Industriparken 21 i Ballerup.

Det sker i en sale and leaseback-transaktion til 120 millioner kr. med virksomheden C. Reinhardt, der importerer motorcykler og scootere.

C. Reinhardt har indgået en syvårig lejeaftale om 5.800 kvm. Andre lejere i ejendommen med fælles kantine og mødelokaler er Renault, Xerox, Maxi Zoo og Henkel.

– Ballerup er et af de områder i København, hvor vi har været etableret længst. Vi har allerede 10 ejendomme her, og opkøbet giver os mulighed for at øge vores fokus, samtidig med at vi skaber nye muligheder for vækst og udvikling for os selv og vores kunder, siger adm. direktør Ulrika Hallengren, Wihlborgs.

Fuldt udlejet generer Industriparken 21 en samlet lejeindtægt på 11,2 millioner kr. Efter overtagelsen 1. april ejer Wihlborgs 636.000 kvm i Danmark, hvoraf 126.000 kvm er i Ballerup.

Opkøbet flugter med tidligere melding fra Wihlborgs, hvor adm. direktør i Wihlborgs i Danmark, Peter Ildal Nielsen, har sagt til Estate Media:

– Vi kommer også til at investere i ejendomme i 2021.

Læs meget mere om Wihlborgs’ 2020 resultater i:

Wihlborgs’ top- og bundlinje i hver sin retning i 2020

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder